1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerindeki ufak tefek gerginlikleri büyütmemek aslında sizin elinizde olacak. Aksi durumda olaylar sizin etrafınızda gelişip hedef durumunda kalmanıza vesile olabilir. Herkesten çok sizin tepkileriniz görünecek.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün hiç karşılaşmayı istemediğiniz birileri ile mecburen muhatap olmak durumunda kalabilirsiniz. Eski ve unutulmamış sözlerin tekrar dile gelmesi canınızı sıkabilir. Kaçmak yerine bu kez kırgınlığınızı dile getirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bulunduğunuz ortamda harcamaları kontrol etmek kolay olmayabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerin sıkıntıları sizi de etkileyecek. Destek olmak çabası ya da elinizden bir şey gelmemesinden kaynaklı sıkıntılar söz konusu olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İşinizi yönetmek ve bunu yaparken ilişkilerinizi zedelememek bugün her zamankinden uğraştırıcı olacak. Kararlarınızı sorgulayan, bunlara karşılık vermeye ve sizi durdurmaya çalışan kişiler olabilir çevrenizde. Amacınıza odaklanın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Değişik ve alışık olmadığınız iş ve ortamlar, yeni tanıdığınız insanlar üzerinizde bir miktar baskı oluşturacak. Hiçbilmediğiniz şeyleri öğrenmek için doğru kişilerle muhatap olduğunuzdan emin olun. Eğer öyleyse biraz sabır şart.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş birliği yapmak isteyen insanlar orta yolu bulmaktansa sizi kendi istedikleri tarafa çekmeye çalışabilir. Destekleyen yaklaşımlar ve olgunlukla verilecek karşılıklar farkınızı ortaya koyma şansı verecek. Sakin ve sabırlı kalın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün hayatı paylaştığınız insanlarla çok temel konularda bir takım fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İş ya da özel yaşamınızı etkileyecek iş birliklerine karşı sivri ve köşeli hal ve hareketlerle yaklaşmaktan kaçının.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )


Bugün iş arkadaşlarınızla ve günü paylaştığınız kişilerle uyumlu hareket etmek her zamankinden uğraştırıcı olabilir. Bir yanlış anlaşılmanın haddinden fazla büyütülmesi ilişkilerinizden çok bitmesi gereken işlerinizi etkileyecek.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün özel ilişkileriniz ve aşk hayatınız çalkantılı ve duygusal anlamda da inişli çıkışlı durumlara gebe görünüyor. Çocuklarla olan ilişkilerinizde de gerginlikler söz konusu olabilir. Her açıdan esneklik önemli olacak

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda biraz daha sakin ve esnek davranmanız önemli olacak bugün. Aile büyükleri ile ilgili bir konu sizi meşgul edebilir. İkna olma ve etme çabaları da günü yorucu hale getirebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İletişim konusunda yaşanabilecek sorunlar sizi yorabilir. Her sözün bir başka tarafa çekilmesi, söylenmeyen sözlerin ya da art niyet içermeyen lafların gerginlik yaratması mümkün. Arkadan konuşmalara da dikkat etmekte fayda var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Maddi açıdan riskli olabilecek kalıcı ve uzun vadeli kararlardan kaçınmalısınız bugün. Harcamalar ve ödemeler söz konusu olduğunda bütçenizi objektif değerlendirmekte zorlanma olabilir. Ölçüyü kaçırmayacak şekilde hareket edin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.