1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

 

Sevgili Koçlar Salı günümüz, saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde başlıyor. İdeallerinizi hem gerçekçi bir şekilde gözden geçirebilir hem de hayallerinizi gerçekleştirmek adına sıkı çalışabilirsiniz. Öyle ilginç projeler aklınıza gelir ki, bunların ciddi anlamda ele alınması, üzerinde düşünülmesi halinde mevcut işlerde yüksek bir başarı elde edilebilir. Şu aralar ailevi ve iş anlamında güçlü insanlardan destek görebilirsiniz.

Saat 15:32 Ay-Mars görünümü, bir yandan aşk hayatımız, toplumsal ilişkilerimiz, ideallerimiz, arkadaşlıklarımız gibi konularda özgürce hareket etme arzumuzun işaretçisidir. Diğer taraftan hayatı bize lezzetli kılabilecek, en azından zorlukları, üzerimizdeki baskıları gidermemizde destek olacak bir can yoldaşına duyduğumuz ihtiyacı belirginleştirir. Hedefi bizimle aynı olan ve yaşamı birlikte kotarabileceğimiz birini arzularız.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, iş hayatımız ve toplumsal konularda ciddiyet düşünmemizi sağlarken ilişki anlamındaki hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemiz yönünde baskılayıcıdır. Bizim için hangi kavramlar önem taşıyor ve hangi konular öncelikli bunlar üzerinde duracağız. Bunların dışında çalışma hayatımız, çevremizle ilişkimiz, finansal ve kişisel anlamdaki durumumuzu ele alacağız.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Takdir edilmeyi, söylediklerinizin onaylanmasını, size karşı gelinmemesini istersiniz. Ancak önerileriniz kabul görmeyebilir veya uygulanması zor olabilir. Üzerinde biraz daha düşünmeniz gerekebilir.

Saat 20:58 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Başak burcu sağlığımızın önemini vurgularken, işlerimizi titiz şekilde yapmamız gerektiğini hatırlatıyor. Çok fazla yoğunluk altında çalışmak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizi biraz yorabilir. Ancak işimiz gereği ise, bizim de buna uymamızda yarar var. Ailevi-eviniz-ilişkinizle alakalı konularda dengeli paylaşımların ve karşılıklı görüş alışverişte bulunmanın yararlı olacağını söylemek isterim.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

 

Sevgili Boğalar saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde Salı günümüz başlayacak.  İdeallerinizi gerçekleştirmenizde yardımcınızdır. Bir durumu gayet iyi çerçeve altına alarak inceleyebilir, net bir karar verebilirsiniz. Hem sezgileriniz size rehber olur hem inancınız. Hakkınızı olanı elde etmek için fazla uğraşmazsınız. İhtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınızı gayet iyi bilirsiniz.

Saat 15:32 Ay-Mars görünümünde, çalışma hayatımızdan özel yaşantımıza kadar her konuda huzur, konfor, rahatlık duygusu bizler için önemli. Bazı meselelerin gereğinden fazla büyütülmemesi, endişelere açık kapı bırakmadan günün değerlendirilmesi için bu enerji size yardımcıdır. Bazı meseleler belirsizliğini korusa dahi, bunların üstesinden gelebilecek kadar güçlüsünüz.

Saat 16:55 Merkür-Mars arasındaki mücadeleci görünüm, düşüncelerimizi düzgün bir şekilde ifade etmemizin önüne geçebilecek şartları işaret ediyor. Keyifsiz olabiliriz veya bazı dedikodular nedeniyle canımız sıkılabilir. Duygusal düşünebiliriz, zoraki uyumlu davranmaya çalışırız. Ancak kafamız birçok şeye takılabilir. Dile getirmekten sakınabiliriz. Finansal, aşk hayatınız, çocuklar ve beklenmedik bazı durumları da kendi içinizde tahlil edebilirsiniz. Ses tellerinize, belinize, böbreklerinize dikkat ediniz benim güzel dostlarım.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Hislerimizle, arzularımız ve isteklerimizle bir hayli meşgulüzdür. Toplumla birebir alakalı işlerinizde temkinli, iletişim konularında hoşgörülü olmanız halinde, günü stresten uzak geçirebilirsiniz. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirmenizde yarar var.

Saat 20:58 Ay-Başak burcunda seyrine başladığında, sizi ilgilendiren meseleler üzerinde özellikle söz konusu olan aşk veya çalışma hayatınız ise, inceden inceye titiz düşünmeniz, detayları fazlasıyla önemsemeniz mümkündür. Yaşadığınız ilişkinin ciddiyeti veya iş hayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları, düzenleme ve güzelleştirmeye dönük işlerinize ağırlık verebilirsiniz. Kişisel anlamda huzura, paylaşıma olan ihtiyacınız yükselir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

 

Sevgili İkizler Salı gününe, saat 15:18 Güneş-Neptün olumlu görünüm etkisinde merhaba diyoruz. Bu görünüm, derinlikli bir şekilde maddi durumunuzu incelemek, doğru senteze ulaşmak, verimli bir iş hayatı ve ilişki yaşamak arzunuzu işaret ediyor. Bu bakış açısıyla, doğru ile yanlış arasındaki farkı gayet net tespit edebilirsiniz.

Saat 15:32 itibariyle gerçekleşecek Ay-Mars olumlu görünümü, aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde olumlu bir tesir yaratıyor. Kararlarımızı adil ve dengeli bir şekilde ele alarak gözden geçiriyoruz. Yaratıcı çalışmalara yöneliyoruz. Artistik ve estetik anlamda yaratıcı çalışmalara yönelebiliriz. Nazik tavırlarımız, başkalarıyla gayet iyi kontak kurmamızda yardımcıdır. İsteklerimizi elde edebilme gücümüz yüksek olacak ve aktif bir şekilde hareket edebileceğiz.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, güvenilir insanlara duyulan ihtiyacın, mali anlamda geleceği garanti altına almak düşüncesinin ön planda olmasını sağlıyor. Çünkü hayatın güzelliklerini hissetmek istiyorsunuz. Bunun da yolu istikrarlı ilişki ve parasal anlamda güçlü ortaklıklara bağlı. Bunlardan biri dahi hayatınızda eksikse huzur bulmak pek kolay olmaz.

Saat 19:38 - 20:58 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, sizi birilerinin farklı algılaması veya sizin başkalarını yanlış algılamanız mümkündür. Sözlü ve yazılı ifadeniz kısıtlanabilir. Durumları kendi akışına bırakmak, rutin işlerinizi bitirmek daha yararlı olur.

Saat 20:58 itibariyle Ay-Başak seyir etkinliğiyle başlarken, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titizlenirsiniz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız gerekebilir. Bu enerji, aşk hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde gerçekçi bir şekilde durabilmenizi, mantıklı gözden geçirmelerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Böylece değişimleri, yeniliklerin üzerinde tekrar düşünme olanağı bulursunuz.

 

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

 

Sevgili Yengeçler Salı günümüz, saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde başlıyor.  Bu enerji, hem ilişki anlamında hem de ideallerinizi gerçekleştirme yönünde hareket etmenizi sağlar. Karşınıza çıkabilecek kişinin öncelikle güvenilir ve kendinden emin biri olup olmadığını iyice anlamak isteriz. Yaratıcı düşünebilen, yeri geldiğinde romantik paylaşımlarda bulunan idealist bir insan karşınıza çıkabilir. Devam eden ilişkinizdeki sorunların iyileşmesi adına güzel gelişmeler yaşanabilir.

Saat 15:32 Ay-Mars görünümü gerçekleşecek. Bu enerji, ev içinde ve de ailemizle olan ilişkimizde sürekli bizi onaylamalarını beklemek, alttan almak ve dengeyi sürekli koruyan taraf olmak yerine, onların da buna saygı göstermeleri ve katılımda bulunmaları gerekir diye düşüneceğiz. Nazik oluyorsak, aynı karşılığı bekleme hakkımız var.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, beraberliğiniz ve ailevi huzurunuz yönünde önem taşımakta. Anlaşabilmek, aynı doğrultuda düşünmek veya farklı görüşlerde olsanız da gerektiğinde ortak bir noktada buluşabilmek çok önemli. Eğer bu yoksa huzur ve geleceğe dair umut taşımak da güç olabilir. Siz, bu görünüm altında ilişkinizi, iş hayatınızı ve çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi gözden geçireceksiniz.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bizim için kıymetli olan değerlerimize bir hayli düşkün oluruz. Şu şöyle olmalı, bu böyle yapılmalı diye kaideler belirleriz. Eğer birileri veya bir nedenle işler yolunda gitmezse sıkılırız. Para ve kazanç sağlayıcı her şeyi önemseriz.

Saat 20:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanızı sağlar. Titizlenirsiniz, çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bu da sizi biraz yorabilir. Evinizi, ailenizi ve sizi ilgilendiren konularda gerçekçi bir şekilde ele alarak, huzurunuz açısından hangi seçenek daha doğru ve güvenilir ise onu tercih edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

 

Sevgili Aslanlar saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde Salı gününe adım atıyoruz. Bir ilişkide, bir ortaklıkla, maddi ve manevi çıkarlarınızı kollamalı, ideallerinizi gerçekleştirmek üzere hareket etmelisiniz. Gerçekçi olmanız halinde,  mevcut yaşamınızı düzenleyecek iş ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Saat 15:32 Ay-Mars görünümünde, girişimde bulunduğunuz işleri kolayca yoluna koyabilecek gücünüz var. Çevrenizle olan ilişkiniz bugün bir hayli aktif olacaktır. Şartlara boyun eğmekten hoşlanmazsınız. İçinizden geldiği gibi hareket etmek sizin için son derece önemlidir. Etrafınızdaki kişilerin de doğal davranmalarını, size nezaketle yaklaşmalarını istersiniz.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü günlük hayatımızda sağlığımızı, sorumluluklarımızı, işimizi, parasal konuları, hedeflerimizi bir hayli önemsediğimizi gösteriyor. Sevdiklerimizle birlikte olmak, paylaşımda bulunmak, adil bir dünyada yaşamak istiyoruz. Biz güvenilir dostlar, istikrarlı bir gelir ve olumlu değişimlerin özlemi içindeyiz. Bu saatlerde de bunlar üzerinde duracağız. Belki kısa seyirli bir yolculuk kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir.

Saat 19:38 - 20:58 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, esnek düşünmediğimiz için, farklı görüşlere tahammül göstermeyiz. Ben boşluk etkisi altında kişisel bakımınızla ilgili işlemleri uygun görüyorum. Ancak yenilik, değişim anlamındaki kararlar için uygun görmemekteyim.

Saat 20:58 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu seyri, maddi ve manevi tüm değerlerinize daha fazla önem vermenizi sağlayabilir. Özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek istersiniz. Çevremizle bağlantılarımız olumlu hale gelir. En azından fiziksel ve duygusal anlamda kendimizi iyi hissederiz. Dostlarımızla, etrafımızla paylaşım içinde oluruz.

 

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

 

Sevgili Başaklar Salı günümüz, saat 15:18 Güneş-Neptün olumlu görünüm etkisinde başlayacak. Aşkta romantik duyguların yanı sıra güven ve sadakatin önemini idrak etmemizi sağlıyor. Kişi hem derin hem de gerçekçi bir şekilde ilişkisini gözden geçirebilir. Hem ciddiyete dönüşen bir aşkın peşindedir hem de uzun süreli bir ilişkinin. Yaşadığı ilişkinin ve attığı adımın farkında olarak, durumunu inceler ve ona göre bir yol belirler.

Saat 15:32 Ay-Mars görünümü, maddi konularda çok dikkatlice piyasanın durumuna bakmanın önemini vurguluyor. İşbirliği yapacağımız kişilerin ne kadar dürüst, nazik ve doğru kişiler olup olmadıklarını bilmemizde yarar var. Geri planda hesabımızı iyi yapalım.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, aşk hayatımızı ciddi bir şekilde gözden geçirmenin, istikrarlı bir ilişki yaşama düşüncemizin işaretçisidir. Mars-Terazi burcunda ilerlediğine göre, öncelikle mali ilişkilerin ve hedeflerimizin farkında olmamız gerekiyor. Denk bütçe önemli. Aldığımızı verdiğimizi bilmemiz lazım.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. İçinde bulunduğumuz koşullar bizi zorluyorsa ve bir de hayal kırıklığı yaşatıyorsa dışa karşı gardımızı alabiliriz. En hoşumuza gitmeyen şey de, belirsizliktir. Biri işimize karıştığında, canımızı sıktığında şöyle bir dik durup, -Ne söylemeye çalışıyorsun diyerek kendisine gelmesi gerektiğini hatırlatırız.

Saat 20:58 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, sorun yaratan noktaların tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz konularda emin olmanızı sağlar. Mantığınızın sesini dinleyerek her türlü alanda doğru şekilde ilerleyebilirsiniz. Kendimizi iyi hissettirebilecek alışverişlerde bulunuruz. Bütçemize tabii ki dikkat ederek bunu yapalım. İlişkide kaba saba davranışlar sizi rahatsız eder. Paylaşımı, kibarlığı önemsersiniz.

 

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

 

Sevgili Teraziler saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde Salı günümüz başlayacak. Geleceğini garanti altına almak isteyen bireyin çalışması ve sorumluluklarının bilinci içinde hareket etmesi gerekiyor. Zaten bu görünüm, buna işaret. Sağlıklı, verimli ve akıllı bir şekilde mevcut durumunuzu ele almanız halinde ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınızı gayet iyi tespit edebilirsiniz.

Saat 15:32 Ay-Mars olumlu görünümüyle, hem kendinizi arzu ettiğiniz şekilde ifade edebilirsiniz hem de etrafınızdaki kişiler üzerinde gayet etkili olabilirsiniz. Işığınız gayet güçlü olduğu için, sizin üzerinde durduğunuz noktalar, başkaları tarafından onaylanabilir. Hedefiniz ne ise, ona göre ilerleyebilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini çözebilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, otoriter ve dediğim dedik tarzda düşünen kişiler nedeniyle yaşanan ev içindeki sıkıntıların göstergesi. Toplumla birebir olan bağlantılarda hayli sıkılmaktasınız. Kendinizi ifade etmek isterken aslında birilerine uymak zorunluluğu sizi rahatsız edebilir.

Saat 19:38 - 20:58 arasında etkili Ay-Boşluk ilerleyişi başlıyor. Bu süre içinde, eğer canımızı sıkan bir şeyler varsa, müdahalede bulunmak yerine akışta kalınız. Bu zayıf olduğunuz anlamına gelmez. Sadece zamanı olumlu değerlendirmek için yapılması gereken budur. Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır.

Saat 20:58 itibariyle Başak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, her bir detayı önemsemenizi sağlar. Gördüğünüzle yetinmezsiniz. Bir şeyin ne kadar işe yaradığı sizin için kıymetlidir. Endişe verici bir durum varsa, bunu çözmeden rahat etmezsiniz. Geri planda yapılacak işlerle uğraşırsınız. Huzurunuzu önemsersiniz. Denge, uyum ve işbirliği özellikle ilişkilerinizde bir hayli önemsediğiniz noktadır. Duygularınız ve istekleriniz aynı rotada ilerler. Kendinizle çelişmezsiniz. Ne istediğinizi bilirsiniz.

 

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

 

Sevgili Akrepler Salı gününe, saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde adım atıyoruz. Sağlam ve güvenilir olana yönelmenizi, sorumluluklarınızın farkına varabilmenizi, kendinizi bir topluluk içinde güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayan bir yansımadır. Ayrıca hayatın olumlu, güzel, hoş ve keyifli duygularını yüreğinizin içinde hissetmenizde yardımcıdır. Bazılarınız sanata yönelir, başarılı çalışmalarda bulunabilir, kimilerini aşka yönelir, kendini yeniden keşfedebilir.

Saat 15:32 itibariyle, iş hayatınızla ilgili konularda güven duygunuzu yükselten Ay-Mars görünümü, kararlarınızı kimsenin etkisinde kalmadan vermenizde yardımcıdır.  Ancak ilişki meselelerinde hala bir şeyler tam olarak belli değil. Bazen gururunuz baskın geliyor ve tamam bitti diyorsunuz fakat çoğu zaman geçmiş gözlerinizin önünde canlanıyor ve unutamıyorsunuz.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, etrafınızdaki insanlara güvenilir, kararlı ve gayet özenli bir şekilde davranmaya çalıştığınızı gösteriyor. Ancak gizli bir ilişki, sıkıntı veya bir durum nedeniyle hayli kafanız karışık. Bir yandan finansal ilişkilerinizi diğer yandan hedeflerinizi düşününce, mecburen birilerini idare etmek zorundasınız. İşte bu zorunluluk sizi yoruyor.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı konularda hoşgörülü davranınız. Bir büyüğünüzle bir araya gelebilirsiniz. Eski ancak pek hoş olmayan meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak ben tavsiye etmiyorum.

Saat 20:58 itibariyle Başak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, günlük planlarımızın ve işlerimizin bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır.  İhtiyaçlarınızı gayet iyi bildiğiniz için, bunlara hemen sahip olmak yerine, ekonomik olarak hareket etmeniz sizi zararlı durumlardan koruyabilir. Bir sırdaşa, can yoldaşına, gerçek bir dosta ihtiyaç duyarsınız. İşimizi, ilişkimizi, hayatımızı gözden geçiririz. Paylaşım, uyum, huzur, adaletten yanasınızdır. İç huzurunuzu bir hayli önemsersiniz.

 

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

 

Sevgili Yaylar Salı günümüz, saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde başlayacak. Kendinizi her anlamda güvence altına alabilmenin yollarını aramanızı, keşfetmenizi sağlıyor. Kişi, kazandırıcı olana yönelmekte yana. Hayatını garanti altına alıcı, sürekliliği olan bir gelir sahibi olmadan, fazla ilerleyemeyeceğinin gayet iyi farkında. Bu görünüm, yaratıcı düşünmenizde yardımcınızdır.

Saat 15:32 Ay-Mars olumlu görünümüyle hem duygularınızı güçlendirerek size ışık katıyor hem de gün içindeki tüm işlerinizi hızlı biçimde bitirmenizde yardımcı oluyor. Hedefine kilitlenen kişinin kolaylıkla başarılı olacağını söyleyebiliriz. Yurtdışı, yolculuklar, ilişkiler ve kendinizi ifade etmeniz gayet kolay gözüküyor.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, maddi konularda mutlaka ciddi, sabırlı ve disiplinli olmak gerekiyor. Çünkü böyle olmak, daha dikkatli seçimlerde bulunmanızı sağlar. Olur olmaz işlere girmemiş, kazandırıcı olanı tercih etmiş olursunuz. İkili ilişkiniz, kariyer hayatınız, aşk yaşamınız bunların da dikkatlice ele alınmasında yarar var.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır.

Saat 20:58 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, anlaşmakta zorlandığınız veya tadınızı kaçıran problemleri çözmek yerine farklı bir şeyler yapmak istersiniz. Bazen sıkı çalışırsınız ancak ayrıntılarla uğraşmak istemezsiniz. Gerçeklere dayalı, ılımlı, dengeli adil bir dünyanın özlemini çekersiniz. Dostlarınızla bağlantınız güçlenir. Etrafınızdaki insanlar sizin özel biri olduğunuzu düşünürler. Kolayca ilgi uyandırırsınız.

 

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 

Sevgili Yaylar Salı günümüz, saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde başlayacak. Kendinizi her anlamda güvence altına alabilmenin yollarını aramanızı, keşfetmenizi sağlıyor. Kişi, kazandırıcı olana yönelmekte yana. Hayatını garanti altına alıcı, sürekliliği olan bir gelir sahibi olmadan, fazla ilerleyemeyeceğinin gayet iyi farkında. Bu görünüm, yaratıcı düşünmenizde yardımcınızdır.

Saat 15:32 Ay-Mars olumlu görünümüyle hem duygularınızı güçlendirerek size ışık katıyor hem de gün içindeki tüm işlerinizi hızlı biçimde bitirmenizde yardımcı oluyor. Hedefine kilitlenen kişinin kolaylıkla başarılı olacağını söyleyebiliriz. Yurtdışı, yolculuklar, ilişkiler ve kendinizi ifade etmeniz gayet kolay gözüküyor.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, maddi konularda mutlaka ciddi, sabırlı ve disiplinli olmak gerekiyor. Çünkü böyle olmak, daha dikkatli seçimlerde bulunmanızı sağlar. Olur olmaz işlere girmemiş, kazandırıcı olanı tercih etmiş olursunuz. İkili ilişkiniz, kariyer hayatınız, aşk yaşamınız bunların da dikkatlice ele alınmasında yarar var.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır.

Saat 20:58 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, anlaşmakta zorlandığınız veya tadınızı kaçıran problemleri çözmek yerine farklı bir şeyler yapmak istersiniz. Bazen sıkı çalışırsınız ancak ayrıntılarla uğraşmak istemezsiniz. Gerçeklere dayalı, ılımlı, dengeli adil bir dünyanın özlemini çekersiniz. Dostlarınızla bağlantınız güçlenir. Etrafınızdaki insanlar sizin özel biri olduğunuzu düşünürler. Kolayca ilgi uyandırırsınız.

 

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

 

Sevgili Kovalar, güne saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde merhaba diyeceğiz. Bu enerji, bir yandan sıkı çalışmanın ve sorumluluklarımıza göre bir planlamada bulunmanın işaretçisidir. Diğer yandan hayallerimizi gerçekleştirmek arzumuzun belirleyicisidir. Hayatımızı kazanmamız ve kazandıklarımızı doğru anlamda değerlendirmemiz gerekir. Kişi istikrarlı bir şekilde çalışırsa başarıya ulaşabilir.

Saat 15:32 itibariyle gerçekleşecek Ay-Mars görünüm etkisi altında, gönlümüz bizi el üstünde tutacak ve değerimizi bilecek kişilerle işbirliğinden yana. İster karşı cinsle olan ilişkimizde ister çevremizdeki insanlarda, muhalif görüşlerden pek hoşlanmayacağız. Ben böyle düşünüyorum, bunu doğru buluyorum diyerek kendimizi ifade edeceğiz.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümü, şu gizli iç derinliklerinizde, bir çok meseleyi çok fazla köşelemenize neden olabilir. Oysaki Mars etrafınla paylaşmaktan çekinme, ilişki kur ve popülerlik gücünü unutma diyor. O zaman niye böylesine kendinize yükleniyorsunuz. Siz içe gömülecek birisi değilsiniz.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süre içinde, eleştirilmek pek hoşunuza gitmez. Bir olayı sadece kendi bakış açınızla ele aldığınız için, haklı olduğunuzu düşünürsünüz. Oysaki olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmalı, bencil olmamalı, ılımlı davranmaya çalışmalısınız. Aileniz, eviniz ve güvenlik konuları üzerinde bir hayli durabilirsiniz.

Saat 20:58 itibariyle, Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, işiniz, ortaklaşa mali konular ve genel olarak ilişkide, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, sıkıntılı bir durumda rest çekmenize neden olabilir. Detaylı işlerle uğraşmaktan pek hoşlanmazsınız. Bu enerji sizi rahatlatır, canlandırır. Adil, paylaşımcı, sevgiye, huzura dayalı bir dünya özleminiz yükselir. Güzellikleri önemsediğiniz için, kaba saba davranan kişilerden hoşlanmazsınız. Sizi keyiflendiren, mutlu eden kişilerle konuşmayı tercih edersiniz. Haksızlıklara göz yummazsınız.

 

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

 

Sevgili Balıklar Salı günümüz, saat 15:18 Güneş-Neptün görünüm etkisinde başlıyor. Bir yandan iş hayatımız veya sosyal yaşamdaki sorumluluklarımızı gözden geçiriyoruz diğer yandan yaratıcı bir şekilde yeteneklerimizi değerlendireceğimiz alanlarda kendimizi ifade etme şansı buluyoruz.

Saat 15:32 Ay-Mars görünümüyle, başarılı olduğumuz alan ve konular üzerinde dış dünyadan olumlu tepkiler bekleyeceğiz. Zorunlu olduğumuz işlerimizin, görevlerimizin farkındayız. Ancak asıl ihtiyacımız, birilerinin de bizi fark etmesi olacak. Çünkü şu sıralarda biraz nakit sıkıntısı veya ödeme güçlüğü yaşıyorsak, yaratıcı düşünerek çıkış yollara bulmak zorundayız.

Saat 16:55 Merkür-Mars zorlu görünümüyle, iş anlamında veya özel olarak bağlantı kurduğunuz kişilerle olan her türlü iletişimde güven olgusunu önemseyiniz. Çünkü bu sizi çıkarları için kullanabilecek kişilere karşı korur.

Saat 19:38 - 20:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Rutin iş programımızı veya günlük aktivitede her zaman yerine getirdiğimiz işlerimize ağırlık verebiliriz. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım.

Saat 20:58 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu seyri, partneriniz, iş ortağınız veya diğer kişilerle olan iletişiminize önem veriniz. Bağlanmak, huzur bulmak, mutluluğu yakalamak, anlaşılmak istersiniz. Bu hassasiyetiniz nedeniyle en ufak bir problemi dahi, gözünüzde büyütebilirsiniz. Uyumsuz ve toleransız olan kişilerden uzak duracağız. Her durumu sorgulayıp, doğru ve adil olana ulaşmak isteyeceğiz. İlişkilerde huzur, denge, güven olgularının, karşılıklı olmasını önemsemek gerekiyor. Buna göre duruma bakmakta yarar var.

 

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.