1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün ikinci yarısı iletişim kanalları tıkalı olacak. Telefonla ulaşmak istediğiniz kişilere, beklediğiniz bir paket ya da habere istediğiniz hızda ulaşamama ve genel olarak anlayış görmekte zorluklar var. Görüşmeler için akıcı değil.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir ödeme söz konusu olursa geciktirmeyin. Elinizdeki miktar yeterli olmaz ve dışarıdan destek almanız gerekirse bu açıdan zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz bir maddi destek üzerine plan yapmayın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün karşınıza çıkan kişilerle yeteri kadar samimiyet kuramama, kendinizi net ifade edememe gibi durumlar yaşanması söz konusu olabilir. Sınırlarınızı bilmek güzel ancak duvarlara, mesafeli, soğuk tavırlara hiç gerek yok.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün planlı programlı olmak işleri biraz olsun içinden çıkılır hale getirecek. Çok fazla karmaşık bir gün planlamayın. Tecrübenizin yeterli olmadığı bir mevzuda büyük vaatlerde bulunarak kendinizi gereksiz yere zora sokmayın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bir dostun sıkıntısı size de dert olabilir bugün. Paylaşmak ve destek olmak, belki de yol gösterecek şekilde rehberlik etmek için ideal ancak bu durumun sizin tüm önceliklerinizin, özel hayatınızın önüne geçmesine izin vermeyin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün resmi işler ve görüşmeler, otorite sahibi kişilere iletilecek talepler, yapılmış bir işin beğeniye sunulması ve onay alınması gibi konularda beklentinizin tam olarak karşılanmama ihtimali olduğunu bilmekte fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün size yol göstermesini beklediğiniz tecrübe ve bilgi sahibi olan insanlar ihtiyacınız olanı size sunmak konusunda yeteri kadar gönüllü olmayabilir. İmkan ve zaman yaratamama nedenli olarak hayır cevabı gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün paylaşmak istemediğiniz bir işi ya da bir eşyayı korumak ve vermemekte direnmek gereksiz bazı gerginliklere sebep olabilir. Sizden istendiğinde verdiğiniz “hayır” cevabı, ihtiyacınız olduğunda size de dönebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün tek başına bir şeylere karar vermek ve başına buyruk hareket etmek gibi bir şansınız olmayacak. Sizinle bir arada hareket etmesini ümit ettiğiniz kişileri iş birliğine yönlendirmek sabır ve istikrar gerektirecek.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün motivasyonunuzu düşürecek eleştirel yaklaşımlara karşı gardınızı düşürmeyin. Yeterli olduğunuz konularda siz kendinizden eminseniz kimsenin sizi aksine ikna etmesine izin vermeyin. Tenkitler yapıcı değilse kulak asmayın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Keyifli zaman geçirmek için bir araya geleceğiniz insanlarla ortak bir sorumluluk almanız gerekebilir. Eğlence yaratmak ve bulunduğunuz ortamda neşelenecek bir şeyler bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyfi harcamalara dikkat.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Evde otoritesini kabul ettirmek konusunda ısrarcı olan biri bugün gerginlik yaratabilir. Evin ve ailenizin kurallarının, standartların yürütülmesi önemli olacak. Esneklik bekliyorsanız, ne kadar esneklik gösterdiğinize bakın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.