1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda bazı sorunlarınız var ancak bu sorunlar siz istediğinizde geçebilecek gibi gözükmüyor zira sorunlar tek taraflı değil sevgilinizde bu sorunun çözümlenmesinden yana ancak o da sizin adım atmanızı bekliyor. Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor. Aile içinde denetimden çıkmış olan harcama furyasının nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak. Yakın çevrenizde hareketlerinden hoşlanmadığınız biri var. Bu kişi ile bugünlerde aranızda bir tartışma çıkabilir. Muhatap olmamaya çalışın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

 İlişkiniz artık istediğiniz yönde ilerliyor sevgiliniz size aşık siz ona aşıksınız ve ilişkinizde düzene girdi. Bugün yine zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Zaman darlığı çektiğiniz konular, genellikle esnek olduğunuz durumlarda ortaya çıkıyor. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gelişme, size yeni açılımlar sunabilir. Şimdiden amaçlarınız için adımlamalısınız zira yarı yolda pes etmek istemiyorsanız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Romantik hayatınızda hem hareketli hem ağırsınız partnerinizin ruh haline göre ayak uydurmanız onun oldukça hoşuna gidiyor.  Zihinsel yönden oldukça aktifsiniz ve bunun faydalarını görüyorsunuz size verilen işleri oldukça hızlı yapıyorsunuz ancak kendinizi çok yormamalısınız bu her zaman böyle sürmez. Günlük düzeninize daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Detay gerektiren çalışmalar ya da iş yerindeki yeni sorumluluklar dikkatli olmanızı gerektirmekte.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Duygusal açıdan kendinizi oldukça rahat hissedeceksiniz ve bunu bir çok şeyi yerine getirme ve sorumluluklarınızı tamamladığınız için olduğunu biliyorsunuz. Oldukça enerjiksiniz ve bunun faydalarını görüyorsunuz çevreniz ise sizin bu kadar enerjik olmanıza şaşırıyor. Maddi konularda son derece şanslı olacağınız bir gündesiniz ve karşınıza iyi değerlendirmeniz gereken fırsatlar çıkacaktır. Yeni bazı maddi kazançlar elde edebileceksiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aşk konusunda aşırı tutumlar sergiliyorsunuz bu sizi farklı biri olarak gösteriyor. Sevgiliniz ise bundan hiç hoşnut değil. Bu gün acele kararlar verebilirsiniz ve bunun zararını göreceksiniz.  Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün. Acele ile verebileceğiniz kararlar daha sonra bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Fazla uğraşlarınız var ve bu durum sizi kendinizden uzaklaştıruyor.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Verdiğiniz güven ve aktif davranış biçiminiz diğer insanları etkiliyor. Olağanüstü bir çekiciliğiniz var. Bu sayede karşınızdakilere kendinden emin ve tecrübeli olduğunuzu gösteriyorsunuz. Bu arada başkaları için de bir tehdit faktörüsünüz. Dikkatli olun…

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün. Bu gün çalışkan yapınız sayesinde oldukça güzel işler başaracaksınız ve bunun faydasını göreceksiniz. Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gündesiniz. Kolayca kontrol edip sonucunu kestiremediğiniz gelişmeler sizin için sorun olabilir. 

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bu gün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz genel olarak kendinizi zinde hissedeceksiniz ve bunun etrafa pozitif enerjinizi yayarak göstereceksiniz. İş hayatınızda ise bu gün oldukça verimli geçecek bunun karşılığını amirlerinizden alacaksınız. İletişimlerinizde başarılı olacağınız bir gündesiniz ve karşınıza çıkacak fırsatları olumlu olarak değerlendirmelisiniz. 

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bu aralar aşk hayatınızda fazlaca otoriter davranıyorsunuz ancak bunun zararlarını göreceksiniz. Sevgiliniz sizin bu tavırlarınızdan oldukça şikayetçi hatta bunu yakın zamanda dile getirecek. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşme yaşayabilirsiniz. Bunun  için hazırlıklı olun çünkü görüşeceğiniz kişi size farklı ve ilginizi çekecek bir teklifte bulunabilir. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak. Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. 

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 İlişkinizle ilgili yorumlara pek açık değilsiniz ancak dayanamıyorsunuz ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorsunuz. Bu da haliyle yorumlara maruz kalıyor. İyi niyetlisiniz bunun karşılığını her zaman alıyorsunuz.  Bazı harcamalarınızı ertelemek zorunda kaldınız ancak yakın zamanda elinize yüklü miktarda para geçecek ve buna gerek kalmayacak. Bu aralar çevrenizi kıracak tavırlar sergileyebilirsiniz daha tutarlı davranmaya özen göstermelisiniz. 

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sevgiliniz son derece anlayışlı biri ancak ilişkiniz sizin kıskançlığınız yüzünden zor günler yaşıyor olabilir. Bugün sizin için önemli bir gün önemli bir görüşme yapacaksınız ve bu görüşmenin ardından elinize maddi kaynaklar geçebilir yada dolaylı yollardan geliriniz artabilir. Eğer görüşmeye dikkatli bir şekilde giderseniz kazanan siz olabilirsiniz. Bazı küçük  harcamalar yapmak zorundasınız bunu bütçeniz elverse de elvermese de yapacaksınız. 

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgilinize davranış şekliniz bu gün çok karmaşık olacak hatta sizi anlamakta zorlanacak. Ancak o sizin bu ruh halinize alışık bunu sorun etmeyecek fakat ilerleyen zamanlarda onunda istemediği şeyler olabilir ve bunu dile getirirse onu suçlamayın. İş hayatınızda istemediğiniz bir projenin ucu size okunuyor ve bunu engellemek içinde geciktiniz. Ancak bu proje sizin öngördüğünüz gibi kötü sonuçlanmayacak. Maddi konularda kendinizi oldukça güvende hissedeceksiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.