1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sınırlandığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yaratıcı olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde iletişimin yoğun olduğu zamanlar olabilir. Yakın çevrenizdeki ilişkilerden etkilenebilirsiniz. İşlerinizi ilerletebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde zorlanmalar olabilir. İlerleyen saatlerde ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Başkalarından alacağınız destekleri doğru kullanmanızda fayda var. Emlak ile ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sabah saatlerinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizi düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda sorumluluklar ağır basabilir. İlerleyen saatlerde iş akışınız değişebilir. Konuşma ve yazışmalar yoğunlaşabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi biraz rahatlatabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için para harcayabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Öğleden sonra maddi konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle işlerinizi halledebileceksiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde kendinizi daha gergin hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde bilemediğiniz konulardan dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Olaylardan ruhsal olarak etkilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ilginizi kendi uğraşlarınıza çevireceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Bedeninize dikkat etmenizde fayda var. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Öğleden sonra kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz konuların sizi engellediğini düşünebilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Riskli işlere girmeyin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün iş hayatınızda ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sorumlulukların sizi durdurduğunu düşünebilirsiniz. Yaptığınız planların değişmesi keyfinizi kaçırabilir. İlerleyen zamanlarda geleceğe ait daha rahat planlar yapabilirsiniz. İşlerinizin yönü belirginleşmeye başlayacaktır. Arkadaşlarınızla ilgili konularda mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde yolculuklar yapmak için planlama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. İşlerinizi belirginleştirmek için uygun bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde işle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Kendinizi göstermek için çaba içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda yapıcı olmaya çalışın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza yön vermek isteyebilirsiniz. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Banka işlerinizi halledebilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlayabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konularla uğraşabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılar gündeminizi etkileyebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Olaylara daha diplomatik yaklaşabilirsiniz. Öğleden sonra endişe duyduğunuz olaylar gündeme gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi halledebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sabah saatlerinde çalışma temponuz yüksek olabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizdeki işleri düzenleme fırsatı bulabilirsiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Gün içinde uğraştıran koşullar söz konu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sabah saatlerinde ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde kendinizi daha zor durumlara sokabilirsiniz. İlerlemek istediğiniz konularda sıkışıklıklar olabilir. Günün ikinci yarısı çalışma hayatınızdaki koşullar ön plana çıkabilir. İş arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.