1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bulunduğunuz ortamlarda karşı cinsin üzerinizdeki etkisini siz de fark ediyor fakat belli etmek istemiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız.

BOĞA: Sizi motive edecek arkadaşlara ve çevreye ihtiyaç duyacağınız bir gün içindesiniz. Başkalarının hakkınızda söyledikleri çok önemli olurken, siz fikirlerinizi söylerken daha temkinli davranıyorsunuz. 

İKİZLER: Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır. Kaynaklarınızı doğru kullandığınız zaman, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok.

YENGEÇ:  Kaygılar su yüzüne çıkıyor! İşyerinizde bazı tatsız konuşmaların moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Rekabetin olduğu yerlerde başarılar kıskanılır, bunu unutmayın! 
 
ASLAN: Gerçekten ne istediğinizi biliyor musunuz? İşyerinizde isteklerinizin engellemesi, isyan etmenize sebep olabilir. Düşüncelerinizi dile getirirken, geri dönülmez sözler sarf etmemeye çalışmalısınız. 

BAŞAK: Bugünlerde duygularınızın esiri olmadan mantığınızla hareket etmeye çalışmalısınız. Ters giden bir şeylerin olduğunu düşünüyorsanız, rahatlayacağınız bir sürece gireceğinizi müjdeleyebiliriz. 
 
TERAZİ: Merak uyandırmayı ve çözülmeyen bulmaca olmayı seviyorsunuz. Siz çevrenizdekilerle uğraşmaktansa onların sizinle uğraşıyor olması sizin için daha çekici olabilir. 

AKREP: İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. 

YAY: Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız.

OĞLAK: Maddi konularda başlattığınız olumlu süreç devam ederken, ailenizin istekleri karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda kendinize güveniyor ve yatırımlarınız konusunda hassas davranıyorsunuz. 

KOVA: Güçlü sezgilerinizin daha da yoğunlaşacağı bir gün. Maddi konularda, yeniliklere ihtiyacınız var. Kendinize yeni kazanç kaynakları arayışı içindesiniz. İş görüşmelerin gündeme gelmesiyle, kısa yolculuklar söz konusu olacak. 

BALIK: Fiziksel olarak aktif ve yerinde duramayan bir davranış içindesiniz. Merkür kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerlerken, duygusal yönlerinizi de ortaya çıkarıyor fakat Uranüs’ün etkisiyle anlaşılmaz tavırlar içindesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.