1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Özlem gidermek için güzel bir gün. Eski dostlarınızla ve akrabalarınızla mutlaka iletişim kurmanız gerek. Bugün alacağınız bir teklifle oldukça çok sevineceksiniz. Hayati önem taşıyan bir değişim kararı verebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gel gitleriniz sona erdi ve ikili ilişkilerinizi düzene sokmayı başardınız şimdi sırada ekonomik yükselişte. Yıldızınız sizi ileriye taşıyor ve maddi anlamda kısa sürede büyük kazanımlar elde ediyorsunuz. Aileniz sizi destekliyor.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Geçtiğimiz günlerin şiddetli yoğunluğunu bugün tam anlamı ile atlattınız ve sırtınızdan kalkan koca bir yükün yanına bir de ödülünüz oldu. Yarın yeni planlar ve projeler için çok iyi bir gün. Ekonominizi iyi yönetmeniz gerekiyor.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş ortamınızdaki durağanlık sizi oldukça geriyor. Tüm yükü sırtlanmak sizi yıpratabilir. Duygusal anlamda Perşembe günü yoğun bir diyalog yaşayacaksınız ve bunun için şimdiden hazırlıklara başladınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sessiz duruyor oluşunuz insanları her zamanki gibi endişelendiriyor. Geleceğe yönelik aldığınız kararlarda artık bir çok arkadaş ve akrabanız yer almazken yeni bir aşk için oldukça güçlüsünüz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çıkar ilişkilerinizden bir bir uzaklaşırken insanları kendinize düşman etmemeye dikkat edin. Karşılıklı olarak sahip olunan tatminler bir süredir yalnızca sizi tatmin etmeye, karşınızdaki insanları ise size karşı bilenmeye itti. Dikkatli olun.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sağlık problemlerinizden endişe ediyor ancak bir o kadar stabil ve kontrolsüz kalıyorsunuz. Bir an önce harekete geçerek kontroller yaptırın. Son süreçte sırtınıza aldığınız ekstra yükleri hafifletmek ve dengelemek adına bazı adımlar atacaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Cinsel hayatınızda yenilikler var. Karşınızda duygusal bir ilişki olmaksızın birliktelk yaşadığınız ve oldukça endişe verici bir insan var. Kararlarınızı doğru verip, oyunu kurallarına göre oynamaya dikkat etmelisiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Dönüş yolu sizi her zaman sıkmıştır ancak insanlar sizden bir dönüş bekliyor. Hakkınızda oldukça olumsuz söylemleri olan bazı insanlarla gün içinde yüzleşeceksiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Geçmişi yeniden hareketlendirme kararını siz verdiniz o halde sorumlulukta size ait. Aşk hayatınızda bir hikayeyi sona erdirmeye adım adım ilerlerken geleceğinizi şekillendirecek insana da bir adım daha yaklaşıyorsunuz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çok mutsuz olup, mutluyu oynamaktan sıkılmayan tek insan olabilirsiniz. Kendinizi son zamanlarda çok fazla önplana çıkarıyorsunuz ve dikkat çekiyorsunuz. Etrafınıza dikkatli bakın sizden hoşnut olmayanları görebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Doğumgünü döneminizde sizi mutlu eden bir çok insanın etrafınızda olduğunu göreceksiniz. Ayrıca uzak bir şehirden gelen telefonla da sevinviniz katlanacak. Arkadşa çevrenize çok sıkı sarıldığınız gerçeği ise yadsınamaz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.