1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

İkili ilişkilerde şartları sabah saatlerinde çok fazla zorlamamakta fayda var. Bugün dinlenmek ve yenilenmek için fırsat bulabilirsiniz. 

BOĞA

Sabah yakınlarınızla ilişkilerinizi çok fazla zorlamamakta fayda var.Sosyalleşmek, romantik bir programa dahil olmak keyif verecek. 

İKİZLER

Ortak gelirleriniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler gerginlik yaratabilir. Kariyeriniz ile ilgili yaratıcılığınız ortaya koyabilirsiniz. 

YENGEÇ

İkili ilişkilerde abartılı çıkışlar ve tepkisel yaklaşımdan uzak durmalısınız. Sevdiğinizle romantik bir seyahate çıkmak için harika bir zaman.

ASLAN

Geçmişinizle ilgili bilmediğiniz sırların ortaya çıkacağı bir sabah olabilir. Sergi ziyareti ya da ruhsal bir çalışmaya katılabilirsiniz. 

BAŞAK

Gelir dışı kaynaklarınız ve finansal dostlarınızla ilgili radikal değişiklikler yapmanız pek uygun değil. Romantizmin tadını çıkarın.

TERAZİ

Aile içinde ve özel ilişkilerinizde çatışmalardan kaçınmanız gereken bir sabah olacak. Ekip çalışmalarında başarılı bir gün sizi bekliyor.

AKREP

İletişimde dikkatli olmanız gereken bir sabah geçirebilirsiniz. Hayatın tadını çıkaracağınızı hissedeceğiniz romantik bir öğleden sonra sizi bekliyor. 

YAY

Maddi güvence arayışında olacağınız bu sabahta finansal risklerden kaçınmalısınız. Evde keyif alacağınız bir gün 
geçirebilirsiniz. 

OĞLAK

İkili ilişkilerde çatışmalar ve gerginliklerden uzak durmalısınız. Duygularınızı yazıya aktarmak için harika bir akşam olabilir. 

KOVA

Sağlığınız ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Sevdikleriniz için çıkacağınız bir alışverişte lüks bir objeye gönül verebilirsiniz. 

BALIK

Maddi riskler almaktan kaçınmalısınız. Çekiciliğiniz ile karşı cinsi büyüleyebileceğiniz bir akşam olacak. Romantizmi damarlarınızda hissedebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.