1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Keyifli vakitler sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla program yapabilir hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 

BOĞA: Aldığınız kararlardan pişmanlık duysanızda inadınızdan vazgeçmiyorsunuz. Unutmayın herkes hata yapabilir. Biraz affedici olmayı öğrenmelisiniz.

iKiZLER: Bugün farklı kültürler içinde yer alabilirsiniz. Hırslı bir tavır içinde bulunabilir ve bu durumdan etkilenebilirsiniz.

YENGEÇ: Olumlu düşünerek öfkenize yenik düşmemelisiniz. Aşk hayatınızda ise yeni bir adım atabilirsiniz. Her şey istediğiniz gibi olacak.

ASLAN: Sosyal yaşamınızın fazla hareketli olması nedeniyle bazı sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz. Bu nedenle aldığınız sitemler ve zaman zaman duyduğunuz suçluluk duygusu size yön verecek.

BAŞAK: Bugün yakın çevrenizden davetler alabilirsiniz. Bu davet sayesinde yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bugünkü mutluluğunuz etrafınıza neşe saçmakta.

TERAZİ: Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz.

AKREP: Gün boyunca lıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu tavır sizi oldukça etkileyebilir ve çevrenizden tepki görebilirsiniz.

YAY: Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Bu durum size kazanç sağlayacak.

OĞLAK: Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor.

KOVA: Çok yakın bir arkadaşınızdan maddi anlamda yardım alabilirsiniz. Bu durum size biraz olsun rahatlatcak.

BALIK: Duygusal hayatınızla ilgili beklemediğiniz sorunlar söz konusu. Duygularınızın esiri olmadan, çözüm üretmek yoluna giderseniz mutlu olmanız mümkün.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.