1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Sabah saatlerinde iletişim, özellikle kardeşlerle ilişkilerde fedakarlık ve okulun hukuki konularda kısıtlamalar söz konusu olabilir.

BOĞA

Arkadaşlarınızla iletişim ve gelir dışı kaynaklarla ilgili kısıtlamalar hissedebilirsiniz.Kariyeriniz ile ilgili maddi güzel haberler alabilirsiniz. 

İKİZLER

Duygularınız ve ikili ilişkilerde sorumluluklarınız arasında kalabilir ve gerginlik yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili gelişmeler olabilir.

YENGEÇ

İşyerinde sorumluluklar bilinç altınızda karmaşaya sebep olabilir. Yabancılarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir sabah olacak.

ASLAN

Aşk hayatınız ve sosyal evreniz arasında sorumluluklar konusunda gerginlikler yaşanabilir. Gelir dışı kaynaklarınızla ilgili dikkatli olun.

BAŞAK

Ortaklıklar ve kariyeriniz ile ilgili konularda ilişkilerinizde iletişimde çatışmalar yaşayabileceğiniz bir sabah olacak. 

TERAZİ

Uluslararası ya da hukuki işleriniz ile ilgili sabah saatlerinde ikili ilişkilerde ya da iletişimde gerginlikler yaşanabilir. Kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz. 

AKREP

Gelir dışı kaynaklarınız ile ilgili yazışmaları akşama erteleyebilirsiniz. 
Gelirleriniz ile ilgili sorumlulukların sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. 

YAY

Aile içi ve ikili ilişkilerinize özen göstermeniz gereken bir sabah olacak. Önemli yazışma, anlaşma ve sözleşmeler için akşamı beklemelisiniz. 

OĞLAK

İşiniz ile ilgili görüşmeleri ya da kısa seyahatleri gerçekleştirmek için uygun bir sabah olmayabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

KOVA

Sabah saatlerinde arkadaşlarınız ve sevdiğiniz tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilir ya da iletişim bariyerine takıldığınızı düşünebilirsiniz.

BALIK

Kariyeriniz için sorumluluk zamanı. Önümüzdeki üç yıl boyunca zorlandığınızı ve sınandığınızı hissedebilirsiniz. Daha çok çalışmanız gerekebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.