1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ BURCU ( 21 Mart - 20 Nisan )

Ani tepkilere açık oldukça hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalısınız.


BOĞA BURCU ( 21 Nisan - 21 Mayıs )

Amaçlarınız tutku halini almışken, hızınıza hiç kimse yetişemiyor. Bugün gezegenler size destek veriyor. Finans konularına ağırlık vermelisiniz.


İKİZLER BURCU ( 22 Mayis - 21 Haziran )

Arkadaşınızla yaptığınız bir işten emeğinizin karşılığını alamamış olabilirsiniz. Bir sonraki planlamanızdaki stratejiye saklayın enerjinizi.


YENGEÇ BURCU ( 22 Haziran - 23 Temmuz )

Birbirinden çok farklı kültürden kişilerle görüşebilir ve olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. Şanslı günlerinin etkisini hayatınızda hissedeceksiniz.


ASLAN BURCU ( 24 Temmuz - 21 Ağustos )

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Nazik bir şekilde düşünce ifade etmeye özen göstermelisiniz.


BAŞAK BURCU ( 22 Ağustos - 23 Eylül )

Artan sıcaklar sayesinde kendinize güveniniz artabilir. Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Çevrenizdekilerle daha fazla ilgilenebilirsiniz.


TERAZİ BURCU ( 24 Eylül - 23 Ekim )

Üst pozisyonlardaki kişilerle ilişkilerinizde ilerlemeler olabilir. Bu kişilerin arkanızda durması ile geniş çaplı planları uygulamaya koyabilirsiniz.


AKREP BURCU ( 24 Ekim - 23 Kasım )

İlginç kişiler ile karşılaşacaksınız ve onların hayata bakış açısından etkileneceksiniz. Baskı yaratan konuları farklı açıdan değerlendireceksiniz.


YAY BURCU ( 24 Kasım - 22 Aralık )

Güne heyecanlı başlayacaksınız ve kendinizi farklı hissedeceksiniz. İletişim trafiğiniz yoğun olacak. Eski arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.


OĞLAK BURCU ( 23 Aralık - 20 Ocak )

Seyahate çıkabilirsiniz. Bu yolculuk, hem maddi hem de manevi bazı faydalar getirebilir. Fırsatları görmek için çevrenizi sürekli gözlemelisiniz.


KOVA BURCU ( 21 Ocak - 19 Şubat )

Gelecekle ilgili planlarınıza odaklanacağınız, detaylara takılmadan büyük düşüneceğiniz bir gündesiniz. Atmayı düşündüğünüz adımlara odaklanın.


BALIK BURCU ( 20 Şubat - 20 Mart )

Size meydan okuyan veya verdiğiniz tepkileri yanlış değerlendiren kişiler söz konusu olabilir. Çevrenizdekilere önerilerde bulunurken dikkatli olun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.