1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koçlar saat 02:32 Ay-Pluto görünümüyle yılın son gününe adım atıyoruz. Bu enerji sizin yolunuzu belirlemeniz ve bu yolda ilerlemeniz için olanaklar sunuyor. Derinlikli bir analizde bulunursak, kariyer ve toplumsal yaşantımızı, sağlığımızı, iş gücümüzü, verimliliğimizi arttırabiliriz.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumunda yapılması gereken işlerimiz günlük plan dahilinde halledebiliriz. Kişisel bakım, ev içinde yapılacak işler, temizlik, alışveriş veya düzenleme gibi aktivitelerde bulunabiliriz. Sağlığımıza önem veririz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, karmaşık ne varsa çözmek, düzenlemek isteriz. Gelişim adına atılması gereken adımların farkında olmak lazımdır. Çalışacağız, mücadele edeceğiz ve kendimizi yetersiz görmeyeceğiz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar saat 02:32 Ay-Pluto görünümüyle yılın son gününe adım atıyoruz. Bu enerji sizin için doğru yolu tercih etmenizde, derinlikli düşünerek güçlü yanlarınızı ifade etmenizde yardımcıdır. Her şeyi yeniden inceleyeceğiz ve üstte yazdığım noktalara da dikkat ederek mevcut durumumuzu iyileştirecek düzenlemeleri yapabileceğiz. Bakmak, görmek ve farkında olmak çok önemli.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, günlük planda yapılacak işleri gayet olumlu şekilde düzenlemenizde yardımcıdır. Detaylara önem verirsiniz. Anne ve baba Boğalar çocuklarıyla yakından ilgilenirler. Çocuklarla alakalı konuları önemsersiniz. Aşk hayatınızla alakalı konularda titiz ve gözlemci davranırsınız. Sağlıklı büyüme ve gelişmeyi her anlamda önemli bulursunuz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumlu. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunmak ve gelişimden yana olmak konusunda yardımcıdır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sevgili İkizler Ay-Pluto görünümüyle yılın son gününü karşılıyoruz. Bu enerji, ev, aile, miras, nafaka, ortaklaşa paylaşımlar, ilişkinin durumu hakkında mutlaka derinlemesine düşünmek lazım. Verilecek kararlar Merkür gölgeli günlerinde olduğumuz için, mutlaka incelemeye değerdir. Bu inceleme yapılmadan, birbirinize eleştirel tavır, ön yargılarınızla yaklaşarak bir yere varamayız.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, genel olarak ev içinde yapılacak veya eve ait ihtiyaçların karşılanması yönünde kıymetlidir. Düzenlemek, onarmak, işlerlik kazandırmak için hem kendimiz hem ailemizle alakalı konular üzerine eğiliriz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, mevcut aile ilişkileri, bir yuvanın kurulması veya mevcut sorunlar varsa bunların ortaklaşa çözülmesi anlamında önemlidir. Artık geçmiş değil geleceğe bakılmalıdır. Ne yaşadıysa yaşanmıştır. Önemli olan bundan sonrasıdır.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler yılın son gününü saat 02:32 Ay-Pluto görünümüyle karşılıyoruz. Bu enerji, ilişkinizde iletişimin önyargılı ve eleştirel olmaması gerektiğini, ortaklaşa kararlar vermenin önemini vurguluyor.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, çevremizi düzenleme, gerekli ve gereksizleri ayıklama anlamında olumludur. İstediğimiz şekilde hareket edebiliriz. Eğer aklımıza bir şey takılmışsa, onu hızlıca hallederiz. Okuruz, bilgileniriz, öğreniriz. Sevdiklerimize yardımcı oluruz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, gelişime odaklı düşünmenin, çaresizlik duygusunu yenmekle mümkün olacağını hatırlatıyor.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sevgili Aslanlar yılın son gününe saat 02:32 Ay-Pluto görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, mevcut işinizden elde edilen kazancın yeterli olup olmadığını sorgulamanız ve derinlikli olarak incelemeniz gerektiğini vurguluyor. Eğer yetersizse, neler yapabilirsiniz veya gayet yerinde ise, ne gibi yatırımlara yönelmelisiniz, bunlar üzerinde durulmalıdır.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, paramızı en gerekli ihtiyaçlarımız için kullanmamız, ihtiyaçlarımızı almamız yönünde olumludur. Uzun vadeli ve işlerliği olan ürünlere yöneliriz. Emeğin hakkını biliriz. Hesaplarız, bütçemize uygun hareket ederiz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bütçemizi geleceğimizi geniş manada ve ilerisi adına düşünerek gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Bugünün yarını  var sözünü unutmayalım.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, her konuda iyi bir seçimde bulunmanızı sağlar ve analiz gücünüzü yükselticidir. Sağlıklı olanı, olmayandan gayet iyi ayırt edersiniz. Size güven veren, soru işaretleri uyandırmayan kişilerle olmaktan hoşlanırsınız. Belki de bugün sizin için çok özel bir gündür. Böyle bir günde sizi memnun edecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kafanızı karıştıran meseleleri, ancak ve ancak gelişimi önemseyerek çözebileceğinizi işaret ediyor. Aşırı duyarlılık yerine, çözümcü olmak, pes etmek yerine mücadele etmek. İşte bunlar sizin gelişim yolunuzdaki rehberinizdir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sevgili Teraziler saat 02:32  Ay-Pluto görünümüyle yılın son gününe merhaba diyoruz. Bu enerji, sorun yaratıcı olan her ne varsa onu devre dışı bırakarak, asıl yapılması gereken işlere ağırlık vermektir. Derinlikli düşündüğünüzde siz de göreceksiniz ki, edindiğimiz tecrübeler yararlı işlere yönlendiğimizde bize zaman kazandırır.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu gerçekleşiyor. Bu enerji, iç dünyanızda birçok meseleyi analiz etmenizi sağlayıcıdır. Mantıklı olmaya çalışırsınız. Ancak, bazı gelişmeler, ister istemez duyarlı düşünmenize neden olabilir. Hoşunuza gitmeyen durumları kendi içinizde eleştirebilirsiniz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi endişelendiren sorunların esiri olmak yerine, çözüm yolları aramanın fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatıcı olacağını işaret ediyor.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sevgili Akrepler yılın son gününü, saat 02:32 Ay-Pluto görünüm etkisinde karşılıyoruz. Bu gayet olumlu. Sizin kendinize hakimiyetinizi, derinlikli analiz yapmanızı, gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuzu gösteriyor.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, dostlarımıza destek olmamız, başkalarının ihtiyaçlarına ve toplumsal olaylara karşı duyarlılık göstermemiz yönünde önemlidir. Bir işin veya bir planlanmanın yürürlüğe konmasını sağlar. Gerçekçi oluruz. Sevdiklerimizden, çevremizden yardım görürüz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bir alanda söz sahibi olmak, bildiğimiz konulara, işlere yönelerek gelişimi merkez almak yönünde olumlu bir etkidir. Bu amaçla bazı kişilerle görüşmede bulunabilir, bir araya gelerek plan ve projemizden söz edebiliriz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sevgili Yaylar saat 02:32 Ay-Pluto görünümüyle yılın son gününe merhaba diyoruz. Bu enerji bizim şu andaki derinlikli ele almamız gereken konunun, işimiz olduğunu vurguluyor. Çünkü parasal açıdan güçlü olmanın yolu budur.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, hangi işimiz olursa olsun bu enerjinin desteğiyle pratik bir şekilde halledebiliriz. Gözlem gücümüz yüksektir. Dikkatli bir şekilde durumu inceleriz, ona göre hareket ederiz. Her bir detayı önemseriz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu,  iyi bir analiz ve işlerimize odaklanarak gelişim yönünde ivmemiz yükselebilir. Burada önemli olan işimizin gereklerini bilmek ona göre hayatımızı yönlendirerek başarıya ulaşmaktır

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sevgili Oğlaklar yılın son gününe, saat 02:32  Ay-Pluto görünümüyle adım atmamız gayet olumludur. Kendi gücünüzün farkına varmanızı, bu gücü başarılı şekilde neticelendirecek işlere yönelmenizi, bu konularda derinlemesine analiz yapacağınızı işaret ediyor.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu düzenli, sağlıklı, verimli olana yönelmemizi sağlayan bir kuvvettir. Dış dünyadaki gelişmeleri titizlikle gözlem altına alırız. O nedenle detayları önemseriz. Yararlı bilgileri, gerçek olan haberleri takip ederiz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bilginizi yararlı işlerde kullanarak, sıkı çalışarak size güzel kapılar açabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sevgili Kovalar yılın son gününe saat 02:32 Ay-Pluto görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji, bizi test edici gibi duruyor. Ancak duygularımızı derinlikli olarak ele alabilirsek, daha önce farkına varmadığımız çıkış yolları bulunabilir. Bir şeyleri içinize atmayınız. Tam tersine kendinizle yüzleşip, bu yanlış veya bu doğru diyerek sizi rahatsız eden konuları devre dışı bırakabilirsiniz.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, her türlü konuda titizlikle hareket etmenin, işlerimizi düzenlemenin, sağlıklı, verimli ve gerekli olana yönelmenin işaretçisidir. Bazı durumlara, insanlara karşı eleştirel tarzda yaklaşabiliriz. Daha iyisi neden olmuyor, neden bazı şeyler istediğim gibi gelişmiyor diye içimizden geçirebiliriz, düzelmesini isteriz.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, geleceğin hayali değil, bilhassa gerçekçi şekilde iyi tahlil yapılarak kurulabileceğini söylüyor. Buna göre hareket etmek ve duruma bakmak lazım.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar, yılın son gününü, saat 02:32  Ay-Pluto görünümüyle karşılıyoruz. Bu gayet olumludur. Sizin beraberliğinizi bilinçli şekilde derinlemesine ele almanızı sağlar. Aynı şekilde eşiniz veya partneriniz de buna gönüllü olabilir.

Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, düzgün, seviyeli, sağlıklı ilişkilere verdiğimiz önemin göstergesidir. Bu enerji, yeni bir iş ortaklığı veya yeni bir ilişkinin işaretçisi olabilir. Bugün biriyle buluşabiliriz. Titizlikle gözlemleriz. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizin bizimle ilgilenmesi, önemsemesi hoşumuza gider.

Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişkinin ilerisi adına gelişimi için, her iki kişinin de üstüne düşeni yapması gerekliliğidir. Ilımlı yaklaşımlar, şu anki duruma odaklanarak çözüm bulmak gayet doğrudur.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.