1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Değişim konusunda dikkatli olmalısınız. katılacağınız davetlerde, fevri düşünceleriniz başlangıçta ilgi çekebilir. Hisleriniz mükemmel.

BOĞA: Daima kendi duygularınızla yaşamanız çevrenizde yanlış yorumlara neden oluyor. Duygular iyi zamanlarda yaşandığı zaman gerçek değerini bulur. Çevrenize sürekli mesafeli davrandığınız için, bazılarına soğuk geliyorsunuz.

İKİZLER: Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Sizi zorlayacak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Son günlerde gereksiz bir şekilde vücudunuza yükleniyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün tüm günlük sorunlar üst üste gelerek, sizin koşullarınızı zorlayabilirler. Hiçbir şeyi kafanıza takmamalısınız. Duygu karmaşası yaşadığınız bu günlerde, her şeyi iyi analiz etmek zorundasınız.

ASLAN: Yaşamınızı farklı yönlerden sorgulamanız sayesinde, detayların arkasındaki gerçek olayları görebiliyorsunuz. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermek yerine olaylara müdahale etmelisiniz.

BAŞAK: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak.

TERAZİ: Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Yeteneklerinizi size özel ve eğlenceli bir şekilde ortaya koyarsanız beklemediğiniz teklifleri alabilirsiniz.

AKREP: Bugün oldukça sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Öte yandan kendi işinizle meşgulseniz daha fazla kazanmanın yollarını arayacak ve bu konuda bazı girişimlerde bulunacaksınız.

YAY: Bugün oldukça özgürlükçü ve baskıya tahammül edemeyen bir imaj çiziyorsunuz. Alışılmadık ve farklı şeyler yapmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: Bugün bazı ikilemlerde kalmanız olası. Kafanız karışık, nasıl davranmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz ancak olayları müzakere etme yeteneğiniz sayesinde bu durumdan kolayca sıyrılabilirsiniz.

KOVA: Doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.

BALIK: Hata yapmaktan, yanlış yapmaktan korkmayın. Bu da bir kazanımdır, deneyimdir. Hata yapma hakkınızı kullanın. Yeni aşklara kapınızı kapatmayın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.