1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç

Sabah saatlerinde kardeşler ile iletişim ve ilişkilerde dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden itibaren keyif ön planda olacak. 

Boğa

Maddi konularda sosyal çevrenize karşı sorumluluklar ve güven konusunda gerginlikler yaşayabileceğiniz bir sabah olacak. 

İkizler

Evliliğinizin gerekleri, sorumluluklarınız sebebiyle işiniz ile ilgili ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yeni felsefeler için harika bir gün.

Yengeç

Eş ya da ortağınızın desteğiyle uluslararası bir organizasyonda işbirliği kurabilirsiniz. Maddi konularda olumlu 
gelişmeler yaşanacak.
 
Aslan

Çocuklar, hobiler vb konular ile ortak gelirleriniz ile ilgili sorumluluklar ve fedakarlıklar gerginlik konusu olabilir. Eşiniz ile konuşmalısınız.

Başak

Eş ve aile arasında sorumluluklar ve ilişkiniz hakkında çatışmalar yaşayabileceğiniz bir sabah olacak. Öğleden sonra daha yaratıcısınız.

Terazi

İşyerinde yazılı, sözlü iletişim, sözleşmeler vb ile ilgili kısıtlamalar sebebiyle ikili ilişkilerde çatışmalar yaşanabilir. Yaratıcılığınız akşam saatlerinde yüksek.

Akrep

Maddi gelir sorumluluklarınız sevdiğiniz, çocuklar ya da hayatın tadını çıkarma arzunuzu kısıtlanmış hissi verebilir. Aileyle iletişim akşam saatlerine bırakın.

Yay

İkili ilişkilerde iletişimde ve sorumluluklarınız konusunda kısıtlanmışlıklar ve çatışmalar yaşanabilir. Eviniz ile ilgili aksiyonlar için destek alabilirsiniz.

Oğlak

Sabah saatlerinde işyerinizde iletişimde gerginlikler olabilir. Gelir dışı kaynaklarınız ve finansallarınız ile ilgili olumlu bir atmosfer hakim olabilir.  

Kova

Yeni maddi riskler almaktan kaçınmanız gereken bir sabah olacak. İfade anlamında tutuk olsanız da akşama doğru rahatladığınızı hissedeceksiniz. 

Balık

Kafanızın karışık olduğunu hissedebilirsiniz. 
Tam kendinizi göstermek isterken karşılaştığınız bu karmaşık durum sizi zorlayabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.