1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sorumlu olduğunuz konularda fedakarlık yapacağınız bir gündesiniz. Bu durum işle ilgili beklentinizi arttırabilir. Bazı durumları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde stres yaratan konularla uğraşabilirsiniz. Finansal konularda kararlar almak için acele etmeyin. Ortaklı işlerinizde daha uyanık olmanız gerekebilir. Belirsizlikler olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün eşinizle veya ortaklarınızla ilgili olaylar sizi daha çok meşgul edebilir. Uğraştığınız konuların çözüldüğünü görebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda belirsizlikler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili hayalci olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla uyum içinde hareket etmek sizin için önemli olabilir. Uğraştıran durumlara karşı tedbirli olmalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızda idealize ettiğiniz konularda değişiklikler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde bitişler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran ve strese sokan olaylara karşı tavrınızı koymakta zorlanabilirsiniz. Bugün rutin işlerinize zaman ayırmak daha akıllıca olabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkiniz günün bir kısmında etkin olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün yaratıcı olduğunuz konularla kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizde hayallere kapılma olasılığınız yüksek olduğundan dolayı riskli işlerden uzak durmanızda fayda var. Çocuklarınızla ilgili konularda daha fedakar olabilirsiniz. Harcamalarınızı denge de tutmaya çalışmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ailevi konularda idealize ettiğiniz durumlar olabilir. Kabullenmeniz gereken olaylar içinde kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde bitişler olabilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde kendinizi biraz dağılmış hissedebilirsiniz. İhmalkarlıktan dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Güvenliğinize özellikle dikkat edin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yakın çevrenizdeki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İlişkilerinizde daha çok empati kurmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışmalar meydana gelebilir. İşlerin yazıya dökülmesi gereken bir gün. Yanlış anlaşılmalar, net olmayan durumlarla karşılaşılabilir. Bitirmeniz gereken işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İşe ait konularda belirsizliklere karşı dikkatli olun. Çözmeniz gereken olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Maddi anlamda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizden feragat etmek durumunda kalabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Hassas olduğunuz konularda hayaller içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olan konularda belirsizlikler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Tamamlamanız gereken işlerde yeni planlar yapabilirsiniz. Olası küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda dağınık olabilirsiniz. Dikkatsizlikten kaynaklanan sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bazı durumlar karşısında daha anlayışlı davranmanızda fayda var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün geleceğinizle ilgili hayallere açıksınız. Bunları gerçekleştirmek için belli fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Gün içinde karar vermek kolay olmayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde bitişler söz konusu. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Durumu kabullenmek işleri kolaylaştırabilir. Sosyal konulara odaklanabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün sorumlu olduğunuz işler için daha ulaşılabilir hedefler koymalısınız. İş ortamında göz önünde olmak size keyif verecek. Devam eden işlerinizde bitişler olabilir. Bürokratik konularda uyanık olmalısınız. Üstlerinizle yaptığınız konuşmalar önem kazanabilir. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız üretken olacağınız bir gündesiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hedeflediğiniz konuları daha da idealize edebilirsiniz. Hayatınızda belirsiz olan durumları çözümlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda ciddi anlamda fedakarlık yapmanız gerekebilir. Önünüzü görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Gün içinde yabancılarla ilişkileriniz önem kazanabilir. Sınırlarınızı zorlayan koşullar oluşabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.