1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

 

KOÇ: Bugün aile içi ve sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmalı, gereksiz gerginlik ve yanlış anlaşılmalara neden olmamalısınız. Partnerinizle yaşayacağınız tatsızlık huzurunuzu kaçırabilir.

BOĞA: Dinamik ve enerjik yapınızla ilgi odağı olmaya devam ediyorsunuz. İş hayatınızda kendinize olan güveninizin artması sizi daha da başarılı kılıyor. Bu sayede önemli kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün sosyal ilişkileriniz açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Kariyerinizde çevrenizdeki güçlü kişilerin desteğini alabilir, geleceğe yönelik kararlarınızı hayata geçirirken bu kişilerden yardımlar alabilirsiniz.

YENGEÇ: Gün boyunca bazı olaylara karşı duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak yine de planlı ve mantıklı hareket etmeyi başaracaksınız. Sabırlı ve kararlı tavrınızla ikna edici olacaksınız.

ASLAN: Ayrıntılara saplanmış durumdasınız. Her şey sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Bazen olayları akışına bırakmakta fayda var. 

BAŞAK: Korkularınızla yüzleşmeli ve geçmişte yaşadığınız sorunları çözmelisiniz. Sevdiğinize karşı bazen aşırı ilgili davranıyorsunuz.

TERAZİ: Sizin açınızdan yararlı görüşmeler yapabilir olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Enerji dolu olduğunuz bugün işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz. 

AKREP: Gün boyunca lıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu tavır sizi oldukça etkileyebilir ve çevrenizden tepki görebilirsiniz. 

YAY: Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Bu durum size kazanç sağlayacak. 

OĞLAK: Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor. 

KOVA: Çok yakın bir arkadaşınızdan maddi anlamda yardım alabilirsiniz. Bu durum size biraz olsun rahatlatcak.

BALIK: Duygusal hayatınızla ilgili beklemediğiniz sorunlar söz konusu. Duygularınızın esiri olmadan, çözüm üretmek yoluna giderseniz mutlu olmanız mümkün.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.