1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ortaklı işlerinizde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Para akışında aksamalar sizi keyifsiz kılabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Maddi yönden bağlı olduğunuz durumlar olabilir. Finansal konularınızı toparlamanız gerekebilir. Mücadele ettiğiniz konuları geliştirmek isteyebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Duygusal konularda yaralandığınızı hissedebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı konularda işlerinizi sağlama almak isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde işlerinizi çok iyi organize etmelisiniz. Bazı konular sizi yorabilir. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemelisiniz. Parasal konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Harcamalarınızı arttıracak olaylarla uğraşabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz yeteneklerinize yönelebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda hassas davranabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi yorabilir. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Erkeklerle ilgili konularda zarar görebilirsiniz. Öngöremediğiniz konularda mücadele vermeniz gereken durumlar oluşabilir. Başkalarının düşüncelerine de önem vermelisiniz. İnşa etmek istediğiniz işlerinizde gelişmeler olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Eksikliklerinizi toparlayacaksınız. Gün içinde gruplar içinde olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Sağlık konularıyla uğraşabilirsiniz. Aile içindeki konuları yönetmeniz gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışacaksınız. Bütçenizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Üstlerinizle ilişkinizde sakin olmaya çalışın. İşlerinizle ilgili mücadele edebilirsiniz. Politik tavrınızı korumalısınız. Ticari konularda kendinizi ortaya koyabileceksiniz. Ailevi konuları büyütmeyin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde kişisel yönden kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara daha olumlu yaklaşabilirsiniz. İnandığınız konularda daha açık fikirli olmaya çalışın. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Aşkta gelişmeler olabilir. Yabancılarla ilgili konularla mücadele etmeniz gerekebilir. Beslenmenize dikkat edin

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kendi iç dünyanıza yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Çalışma hayatınızdaki konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kabullenme içinde olmak sizi rahatlatacaktır. Finansal konularda hırs yaptığınız şeyler olabilir. Kararlarınızı sakin almanızda fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda toparlanmayı bekleyen işler için uygun bir gün. Yoğunlaştığınız konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Eşinizle ilgili konular sizi zorlayabilir. Sakin olmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız. Üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Uğraştığınız işlerinizi başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Gün içinde alacağınız yardımlar sizi rahatlatacaktır. İnandığınız işleri güçlü şekilde savunabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün iş hayatınızdaki konularda bütünü görmeniz daha kolay olacak. İnandığınız konuları daha güçlü savunabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmekten keyif aldığınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuzu konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde ticari anlaşmalar gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili konularda mücadele verebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.