1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bedeninizi çok yormuş durumdasınız biraz dinlenmeli ve kendinizi toparlamalısınız. Dikkat etmezseniz daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

BOĞA: Sezgilerinize oldukça güveniyorsunuz ve ona göre hareket ediyorsunuz. Biraz daha düşünüp öyle karar vermelisiniz. Nedenler ve niçinler sizin için çok önemli. Kafanız biraz karışmış.

İKİZLER: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

YENGEÇ : Unutkanlığınızın başınıza iş açacağı günlere hazır olun! Özel eşyalarınızı bıraktığınız yerleri hatırlamakta güçlük çekebilirsiniz. Detaylarla uğraşmak yerine biraz daha sizi yormayacak işleri tercih etmelisiniz. 
 
ASLAN: Bazen hiçbir yere ait olmadığınızı daha baskın hissediyorsunuz. Böyle zamanlarda kendi içinize kapanmaya meyilli olabiliyorsunuz. Ama çevrenizden kendinizi soyutlayarak bu yalnızlık hissinden kurtulamazsınız. 

BAŞAK: Kendinizi telkin ederek içinizdeki kuşkulardan az da olsa kurutulabilirsiniz. Son zamanlarda, öyle şeylere tanıklık ettiniz ki üstünüzdeki şaşkınlığı yeni yeni atıyor olabilirsiniz.   
 
TERAZİ: Bugünden itibaren, işleriniz ve kendinizle ilgili kafanıza taktığınız sorunlardan kurtulmaya başlayabilirsiniz. Alım-satım konularında bazı meseleler, önümüzdeki günlerde beklediğiniz şekilde sonuçlanmayabilir.

AKREP:  Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Aslında sizi zorlayan konularla uğraşmak istemiyorsunuz.

YAY:  Bugün, özgür ve duygusal yönlerinizle davranmak isteyeceksiniz ama enerji düşüklüğü ve isteksizlik, gün içinde sizi zorlayabilir. Olaylara kadersel yaklaşıyorsunuz. 

OĞLAK:  Görüşmelerin son anda değişikliğe uğraması başta sizi endişelendirse de sonrasında rahatladığınız gözden kaçmayacaktır. Son günlerde hassaslık gerektiren her türlü işi çözdünüz. 

KOVA: Çalışma alanınızdaki sıkıntıları arkanızda bırakıyorsunuz. Son dönemlerde yaşadıklarınız bazı tecrübeler sahip olmanızı sağladı. Artık gereklilikler üzerine daha çok kafa yorabilirsiniz.  

BALIK: Performansınızı yükseltmelisiniz. Çalıştığınız alan ile ilgili sorunlarınız yok. Sizin kendinizle yüzleşmeniz gerekiyor. Neyi isteyip neyi istemediğinizi net bilemediğiniz sürece iç huzurunuzu yakalayamazsınız. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.