1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ

Özgüveninizin artması diğerlerinin size yardım etme arzusunu arttırabilir. Duygusal tepkiler vermemelisiniz. Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda özel kişilerle yaptığınız planlar bozulabilir. Kendinizde yapacağınız değişiklikler belli isteklerinizin gerçekleşmesinde veya bazı amaçlarınıza ulaşmanızda etkili olabilir. Uzlaşmacı olmanız diğerlerinin desteğini almanızı ve size yardım etmelerini sağlayabilir.

BOĞA

Çevrenizdeki değişiklikleri takip edebilirseniz, bazı işleri tamamlamanız daha kolay olabilir. Aynı olayların bir kez daha üzerine gidebilirsiniz. Elinizdeki şeyleri en iyi şekilde değerlendirebilir ve mevcut koşulları kullanarak iyi bir izlenim oluşturabilirsiniz.

İKİZLER

Aşırı harcamalardan uzak durabilirseniz, evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul başlıklı konularda olumlu olaylar yaşanabilir. Bazı organizasyonlar yapabilir veya bazı arkadaşlarınıza bazı konularda destek verebilirsiniz. Diğerlerinin düşüncelerini almak size ilham verebilir. Kendinizi hafife almayın.

YENGEÇ

İnsanları dinlemenizde sakınca yok, ama zaman ve enerji çalan kişilere izin vermemelisiniz. Yapmaktan zevk aldığınız şeylere zaman ayırabilir, eski alışkanlıklarınıza ya da hobilerinize dönebilirsiniz. Eskiden birlikte olmaktan hoşlandığınız kişilerle karşılaşma veya iletişim kurma olasılığınız da var. Doğru zamanda doğru yerde olmanın veya doğru kişilerle karşılaşmanın şansını yaşayacaksınız.

ASLAN

İstediğiniz alanlarda sizi başarıya taşıyacak değişiklikleri yapana kadar ilerlemeye devam etmelisiniz. Sempatikliğinizi ve karizmatik özelliklerinizi kullanarak gerekli bilgileri toplayabilir ya da amaçlarınıza ulaşmanız için gerekli onayı alabilirsiniz. İlerleme zamanındasınız, fırsatlar her yede! Romantik anlar da söz konusu olabilir.

BAŞAK

Duygularınızı başkalarıyla paylaşmanız sizi zayıf duruma düşünebilir. Düşüncelerinizi paylaşırken, sırlarınızı ya da başkalarının sırlarını ağzınızdan kaçırmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Kültürel farklılıklara ilgi duymanız vizyonunuzun genişlemesini ve pek çok alanda yeni yöntemler ve yollar denemenizi sağlayabilir. Pek çok alanda ilerleme zamanındasınız. Fikirlerinizi doğru sunmanız size başarı getirecektir.

TERAZİ

Sizi mutlu edecek fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz. Ne kadar yetenekli olduğunuzu görmeniz ve dış görünüşünüz hakkındaki hisleriniz akıl sağlığınızı da etkiliyor. Mükemmelliyetçi bir yapınız var ve azla yetinmemelisiniz. Olayların sizin faydanıza gelişeceği günlerdesiniz. Tembellik yaparak vakit kaybetmemeli, bol bol sosyalleşmeli ve girişimlerde bulunmalısınız.

AKREP

Tartışmalı ortamlar ya da kıskançlıklar duygusal konularda problemlere neden olabilir. Duygu dünyanızın iş hayatınızı veya üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz. İşinize odaklanın ve hassas konulardan uzak durun. Girişimlerinizde size destek olacak kişileri tanıyorsunuz, iletişim kurmanızda fayda var. Yaşadığınız yeri güzelleştirebilecek değişiklikler üzerine düşünebilirsiniz.

YAY

Bazı harcamalarınızı kısmanız ya da üzerinizdeki yükleri hafifletmeniz durumunda maddi açıdan fayda sağlayabilirsiniz. Sizi ihtiyacınız olmayan şeyler almaya zorlayan kişiler borçlanmanıza neden olabilir. Pahalı hediyelerle değil, güzel sözlerle ilişki kurma zamanı.

 OĞLAK

Bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Maddi açıdan fırsat barındıran günlerdesiniz, ama kulaktan dolma şeylerle veya başkalarının sözleriyle değil, kendi araştırmalarınıza dayanarak adımlar atmalısınız. Kendi işinizle ilgilenmeli ve paranızı geri dönüşü olacak şeylere yatırmalısınız. Evde yapacağınız değişikliklerin faydasını görebilirsiniz.

KOVA

Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda gelişim sağlayabilirsiniz. Mevcut durumunuzu sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. Bazı işleri ele alış biçiminizi değiştirmeniz, ek gelir elde etmenin yollarını bulmanıza yardım edebilir.

BALIK

Gereksiz konuşmaları veya tahminleri bırakıp kolları sıvama zamanı. İstediğiniz konularda ilerleme sağlamak için, peşinden gitmenizde fayda var. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni kurduğunuz bağlantılardan fayda sağlamak isteyebilirsiniz. Elde edeceklerinizin sunduklarınıza değmesini isteyeceksiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.