1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 5 gün önce aldı, 3 yaşındaki kızını öldürdü!
5 gün önce aldı, 3 yaşındaki kızını öldürdü!

5 gün önce aldı, 3 yaşındaki kızını öldürdü!

Dehşet!

A+A-

ABD'de babasının 5 gün önce bir arkadaşından alıp eve getirdiği pitbull cinsi köpek, 3 yaşındaki kıza saldırarak ölümüne sebep oldu.

ABD’nin Oklahoma eyaletinde 3 yaşındaki bir kız çocuğu, 5 gün önce aldıkları pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Rylee Marie isimli çocuk evde büyükannesi ile birlikteyken bir anda köpeğin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti.

Çocuğun babası Jason Dodge, köpeği 5 gün önce bir arkadaşından almıştı. Polis, köpeği vurarak öldürdü.
 
KIZI BABANNESİNE EMANET ETMİŞTİ
 
Ailenin Remington adını verdiği köpeğin saf pitbull değil karışık bir ırka mensup olduğu belirtildi. Baba, kardeşini ziyarete gittiğini ve annesini de kıza göz kulak olması için evde bıraktığını söyledi. İlerleyen saatlerde kendisine annesinden telefon geldiğini söyleyen baba, sadece kızı ve köpek kelimeleri duyduğu ve hemen eve koştuğunu ve kızı kucaklayarak hastaneye götürdüğünü söyledi.
 
“ÖLDÜRÜN YOKSA BEN ÖLDÜRECEĞİM”
 
Ancak 3 yaşındaki talihsiz kız için çok geçti. Doktorların müdahalede bulunmasına vakit kalmadan Rylee hayatını kaybetti.
 
Kızın hayatını kaybetmesi üzerine acılı baba polislere, “Onu öldürün yoksa bunu ben yapacağım” dedi. Acılı baba Facebook’tan duygusal bir yazı yayınlayarak küçük kızına veda etti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.