1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı işlerinizde aksamalar olabilir. Gizli kalan durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepkiler gösterebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geleceğinizle ilgili planlarınıza biraz ara verebilirsiniz. Planladığınız şeylerde gecikmeler yaşanabilir. Sosyal konularda ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklediğiniz şekilde olmayabilir. Gün içinde aynı gruptan kişilerle görüşebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızda ön planda olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak fırsatı bulacaksınız. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde daha aceleci davranabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sıkıntılar sizi yorabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilginiz dağınık olabilir. Farklı konularla başkalarına danışabilirsiniz. Eğitim işleriyle uğraşabilirsiniz. Yabancılarla birlikte yürüttüğünüz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sosyal konular ilgi alanınıza girebilir. Aile büyüklerinizle ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Çaba gösterdiğiniz konularda destek alabileceksiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konularda yeni planlar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlardasınız. İşlerinizi tamamlamak için zamana ihtiyacınız olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gündeminiz hareketli olabilir. İşlerinizi erken saatlerde toparlamanız daha iyi olabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde çatışma içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran olaylar gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız artabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün çalışma hayatınızda kısmetli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Aşk ilişkilerinizde temkinli davranmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni projelerin sorumluluğunu alabilirsiniz. Sizi yoran konularda dikkatli olun. Gereksiz harcamalardan kaçının.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bu sabah yaptığınız işlerde destek alabileceksiniz. Aşk hayatınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Yine de bazı konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız. Sorumlu olduğunuz konularla kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ailevi konularda daha fazla destek alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler için yeni fırsatlar doğabilir. Toprak ve gayrı menkul işleriyle uğraşmak için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sağlamlık arayabilirsiniz. İşlerinizde tamamlanmalar ve bitişler olabilir. Geliştirmekte zorlandığınız koşullar olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde iletişim konularında daha başarılı olabilirsiniz. Bugün hareketli bir gündeminiz var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için destek alabilirsiniz. Zihinsel konular daha fazla sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. İkili ilişkilerinizde sakin olmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yaptığınız işlere kişisel yeteneklerinizi de katacaksınız. Bu konuda başkalarından alacağınız destekler ilerlemeniz için iyi olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili değerlendireceğiniz fırsatlar olabilir. Bugün sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Ani kararlar ile riskli işlere girmemenizde fayda var. Önem verdiğiniz kişilerden fikir alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların daha fazla üstüne düşebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Ani çıkışlar ilişkileri zor durumlara sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyet gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.