1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Duygularınızı açıkça belli ettiğiniz, etrafınızda gelişen olaylara karşı tepkinizi gösterdiğiniz bir gün olacak. Öte yandan beklemediğiniz bir konu hakkında kendinizi bir anda sahnede bulabilir ve hatta gelişen olay yüzünden çevrenizdeki tüm gözler sizin üzerinizde olabilir.

BOĞA: Aşk hayatınızda doyum yaşayamadığınızı, partneriniz tarafından duygusal açıdan gereken ilgiyi görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak karşılıklı paylaşımlarda bulunmak size iyi gelebilir. Öte yandan iş hayatınızda beklenmedik bir terfi yakalayabilirsiniz.

İKİZLER: Sabırsız tutumunuzla tamamlamak üzere olduğunuz işleri zorlaştırabilirsiniz. Kendinize güveniniz fazla bu çevrenizin sizi kendinizi beğenmiş gibi algılamasına neden olabilir. Dışarıdan nasıl göründüğünüze dikkat edin.

YENGEÇ: Bugün üzerinizde anlamsız bir telaş olabilir. Sakin olun. Duygusal anlamda ise çok sık karar değiştiriyorsunuz. Öte yandan aşk hayatınızda beklemediğiniz bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

ASLAN: Bugün oldukça pratik ve hızlı olacaksınız. İstediğiniz her şeyin anında olmasını bekliyorsunuz. Bu hareketlilik sinirlerinizi yıpratabilir.

BAŞAK: Bugün çok fazla konuşkansınız. İletişim yeteneğiniz ön planda. Çevrenizdekileri etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Duygusal hayatınızda ise geçmişte yaşadığınız bazı sorunları çözmek adına adım atabilirsiniz.

TERAZİ: Terazileri haftanın bu son gününde yoğun bir iş temposu bekliyor olacak. Çalışmaktan sıkılmış ve değişiklik ihtiyacında olabilirsiniz. Birkaç gün şehir dışına çıkmak size iyi gelecek. 

AKREP: İş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Terfi alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

YAY: Bekar olan Yaylar için yeni aşklar söz konusu. Çevrenizde sizi sürekli izleyen birileri olabilir. Aşk size iyi gelebilir. 

OĞLAK: Kendinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar hayatınızı olumlu yönden etkileyecek. Ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız.

KOVA: Geçmişle ilgili sorunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Tartışmaları büyütmemeli ve daha sakin davranmalısınız. Bu tutumunuz sizin yararınıza olabilir.

BALIK: Aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler sizi mutlu edebilir. Enerjiniz çok yüksek. Keyifli bir gün sizi bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.