1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 50 BİN EURO DA YETMİYOR
50 BİN EURO DA YETMİYOR

50 BİN EURO DA YETMİYOR

50 bin Euro da yetmiyor

A+A-

Sadece üst düzey zenginlerin üye olabildiği “Arkadaş arıyorum” sitesi büyük ilgi çekiyor.

Bir İngiliz kadın girişimcinin başlattığı projeye katılımın son iki yılda rekor düzeye ulaşması da bunun kanıtı sayılıyor. 

Berkeley International adlı firma tarafından yürütülen arkadaşlık sitesine üye olmak için için taliplilerden kayıt ücreti olarak 50 bin Euro'ya kdar kadar para isteniyor.

Siteye üye olmak için sadece para da yetmiyor. Zengin veya soylu bir aileden geldiğini ispat etmek, önemli şirketlerden birinin üst düzey yöneticisi olduğunu ispatlamak ya da çok ünü üniversitelerden mezun olmak gibi şartlar aranıyor.

Sitede arkadaş arayanların çoğunluğunun  uluslararası ulaşan şirketlerin CEO’luğunu yapan işadamları olduğuna dikkat çekiliyor.

İspanyol El Pais gazetesine bir röportaj veren şirketin kurucusu Mairead Molloy, son iki yılda üye sayısının 5 bin 500’e ulaştığını söylüyor ve yıllık 5 milyon Euro'luk bir gelir elde ettiklerini belirtiyor.

Londra, Paris, Milan, Brüksel ve Cenevre’de ofisleri olduğunu da ifade eden Molloy, yakında Hong Kong ve Avustralya'da da ofis açacaklarını belirtiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.