1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Günlük sıkıntıların aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı. İş hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan insanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek size yardımcı olmak isteyeceklerdir.

BOĞA: Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir.

İKİZLER: Kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.

YENGEÇ: İşyerindeki insanlarla, yardımcılarınızla polisler gibi otorite konumundaki görevlilerle tartışma içine girmekten kaçının. Bu insanların egosundan kaynaklanan tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN: Maddi konularda şans sizden yana. Arkadaşlarınızla zaman geçirmk size iyi gelecektir. Yakın arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarak kararsız kaldığınız konularda seçim yapabilirsiniz.

BAŞAK: Sevdiğiniz insanla zaman geçirerek aranızdaki sorunları sonlandırabilirsiniz. İş yerinizde oluşabilecek sorunlara karşı sağduyulu davranarak olumsuz durumları tersine çevirebilirsiniz.

TERAZİ: Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir.

AKREP: Kişisel projelerinizi sürdürdüğünüz bu dönemde başarılı işlere imza atıyorsunuz. Enerjinizin yüksek olduğu bu dönemde içinizdeki kuruntulardan kurtulun.

YAY: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız.

OĞLAK: Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin.

KOVA: Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor.

BALIK: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizle yaptıklarınızı karşılaştırabilir ve karamsar bir tavır içine girebilirsiniz. Pozitif düşünmeniz gereken bir dönem

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.