1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün hayal gücünüzü kullanacağınız bazı durumlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz karamsar duygulardan sıyrılarak yaratıcı çalışmalara imza atacaksınız.

BOĞA: Bugün şans sizden yana olacak. Attığınız adımları daha sağlam atıyorsunuz bu size kazanç sağlayacak.

iKiZLER: Sizi bağlayan her olay canınızı sıkıyor. Bu duruma artık son vermelisiniz. Kararlı tutumunuzu korursanız başarı hiç de uzak değil.

YENGEÇ: Gün boyunca sizi yoracak işlerle uğraşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bazı olayları kontrol etmek yerine onları akışına bırakıp, yaşayarak görmeniz en mantıklı hareket olacak.

ASLAN: Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bugünde enerjiniz çok yüksek. Hafta sonu ile beraber yoğunluğunuz artabilir.

BAŞAK: Umduğunuz gibi bir gün sizi bekliyor. İstediklerinizi elde etmek için sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Baskıcı tavrınız karşınızdakini boğabilir. Dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Aşk hayatınızda karamsar olduğunuz bir gün olabilir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkiyi sorgulayabilir ve derin düşüncelere dalabilirsiniz. Sorunlarınızı büyütmeyin.

AKREP: Hırslarınıza yenik düşebilirsiniz dikkat edin. Her şeyi başarmak zorunda değilsiniz. Manevi anlamda yorgun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat!

YAY: Bugün oldukça fazla duygusalsınız. Yaşayacağınız olaylardan çok çabuk etkilenebilir ve alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz.

OĞLAK: Dikkatli olmanız gereken bir gün. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ise ani gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi tarafından eleştirilmek sizi fazlasıyla etkileyebilir.

KOVA: İsteklerinizin arttığı bir dönem. İsteklerinizi gerçekleştirmek adına sabırsız olabilir ve bir an evvel harekete geçmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Sizin için değişim rüzgarları esiyor. Bu olumlu dönemde şans da sizden yana! Arkadaşlarınızın desteği ve yakınlığı moralinizi yükseltecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.