1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün duygularınıza hemen kapılmamalı ve sakin kalmaya bakmalısınız. Fiziksel aktiviteler ve hareket iyi gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünü kendinize ayırmalı ve gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Akşam saatleri daha aktif olabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günün ilk yarısında bazı şanssız durumlar ve huzursuzluklar olabilir. Akşam saatlerinde daha rahat hareket edebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün evlilikte ve genel olarak ilişkilerde daha sakin davranmaya bakmalısınız. Korku ve endişelerle kendinizi yıpratmamaya bakın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günün ilk yarısında bazı uğraştıran nedenler ya da sorumluluklar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha duyarlısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Günü yaratıcı konulara ayırabilirsiniz ancak aşırı iddialı olmaktan uzak durmalısınız. Akşam saatlerinde tamamlanması gereken işler çıkabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde ailenizle, yakınlarınızla ilgili uğraşılar yorucu olabilir. Neyse ki akşam saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yakın çevreniz, konuşma ve görüşmeler sizi oldukça meşgul edebilir. Duygusal alanda iyimserliğinizi korumaya bakın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Günün ilk yarısında gereksiz harcamalar ya da masraflar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ziyaretler ve arkadaşlıklar sizi daha pozitif kılacak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Burcunuzda ilerleyen Ay ani çıkışlar yapabileceğinize işaret ediyor. Daha sakin kalmaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha rahat olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Günün ilk yarısında bazı şanssızlıklar ya da elde olmayan nedenler yüzünden huzursuzluklar olabilir. Neyse ki akşam saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Günün ilk yarısında gelecek yönünde ani duygulara kapılarak karar vermemek doğru olacak. Akşam saatlerinde kendi iç sesinize, sezgilerinize kulak verin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.