1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Hayatınıza  aksiyon ve heyecan dokunuşu keyif verebilir. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler mutluluğunuzu arttırabilir. 

BOĞA

Aileniz ile ilgili beklenmedik bir gelişmenin ortaya çıkması aile içinde mutluluğu katlayacak. Evinizi yenileme fırsatı yakalayabilirsiniz. 

İKİZLER

Sosyal çevrenizden gelecek sürpriz bir haber ile telefonunuz susmayabilir. Hızlanan iletişim ile kendinizi tanıtma fırsatı yakalayabilirsiniz.

YENGEÇ

Kariyeriniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler gelirlerinizde artış sağlayablir.İstediğiniz zam ile ilgili cesur davranabileceğiniz bir gün. 

ASLAN

Kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Hukuki bir konu ya da medya ile ilgili sürpriz 
gelişmeler olabilir.

BAŞAK

Gelir dışı kaynaklar ile ilgili alacağınız beklenmedik bir haber ile üzerinde çalıştığınız projeyi genişletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

TERAZİ

Birinin vasıtasıyla hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz ya da eşinizin bir sürprizi ile girmek istediğiniz bir sosyal çevreye adım atabilirsiniz. 

AKREP

İşyerinizde arkadaşlarınızın sürpriz desteğiyle kariyerinizde atılım yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Günlük rutininizde size keyif verebilir.

YAY

Aşk ve heyecan bir arada! Bir yabancı, yurtdışı bağlantısı ya da seyahati ile hayatınızda keyfi yakaladığınızı 
hissedebilirsiniz.

OĞLAK

Gelir dışı kaynaklarınızla emlak alımı düşünüyorsanız doğru zaman olabilir. Beklenmedik bir emlak fırsatı söz konusu olabilir. 

KOVA

Çıkacağınız spontane bir seyahat ile aşk hayatınıza renk gelebilir. Sıra dışı biriyle geleceğe yönelik planlar yaparken kendinizi bulabilirsiniz. 

BALIK

İşinizde geliştirmeyi düşündüğünüz alanlar için radikal finansal kararlar alabilirsiniz. Meyvelerini maddi ve fiziksel olarak alacaksınız. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.