1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu sabah duygusal olarak daha güçlü olabilirsiniz. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkilerinizdeki durağanlık sizi sıkabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sabah saatleri parasal konularda kendinizi yeterli hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısı için yardım alabilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu için işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. İşlerinizde aksamalar olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bu sabah hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili işlerinizde aksamalar olabilir. İşlerinizi sabah saatlerinde halletmeye çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde parasal konularda daha aktif olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Toparlamanız gereken işlere yönelebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sabah saatlerinde yaşayacağınız belirsiz koşullar sizi zorlayabilir. Ani ilişki başlangıçları olabilir. Günün ikinci yarısında hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İç uyumunuzu sağlamakta zorlanmayacaksınız. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizdeki yavaşlama keyfinizi kaçırabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Temellendireceğiniz konularda çaba gösterebilirsiniz. Günün ikinci yarısında bilemediğiniz konular sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. İletişiminizin iyi olduğu kişilerden destek alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde kendinize daha güvenli olabilirsiniz. İşlerinizi öğleden sonraya bırakmamaya çalışın. Beklentide olduğunuz konuları başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında geleceğinizle ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Toparlamak istediğiniz işlere yönelebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde işle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bürokratik konularda sıkışmalar meydana gelebilir. İşteki sorumluluklarınız artabilir. Günün ikinci yarısında gelecek konuları ön plana çıkabilir. İş hayatınızdaki kadınlardan destek alabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ortaklı konularda stresler gündeme gelebilir. Para kontrolünün önemli olduğu bir gündesiniz. Öğleden sonra olaylara farklı yönlerinden bakabileceksiniz. Harcamalarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkiler gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aksamlar olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sabah eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uyum göstermeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden aktif bir gündesiniz. İlerleyen zamanlarda konular daha sıkışabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konulardan dolayı yanlış kararlar almayın. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ikinci yarısında eşinizle veya ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Keyif alacağınız planlar yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konular sizin sorumluluğunuza geçebilir. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.