1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 6 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
6 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

6 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Haftanın ilk gününü eviniz ile ilgili işleri toparlamaya ayırmanız faydalı olabilir. Kendinizi daha enerjik, eğlenceli, hayat dolu hissedebilirsiniz. 

BOĞA

Akşama kadar olan süreci cevaplanması gereken yazışmalar, aramalar, görüşmeleri yaparak ya da sözleşme vb üzerinden geçerek değerlendirebilirsiniz. 

İKİZLER

Gününüzü finansal konuları değerlendirerek geçirebilirsiniz. Uluslararası alanlarda sosyal çevrenizden beklenmedik bir destek almanız mümkün. 

YENGEÇ

Kendinizi duygusal hissedeceğiniz bir gün.Akşam saatlerine doğru iş ile ilgili somut gelişmeler olabilir. Kaynaklarınızda artış sağlayabilir. ı harcamalara karşı dikkat etmelisiniz. Yaratıcılık konusunda kendinizi tıkanmış hissedebilirsiniz.

ASLAN

Daha ziyade evde dinlenerek geçirmek isteyeceğiniz bugünde radikal inançlarla ikili ilişkilerde sürpriz bir sıçramaya neden olabilir. 

BAŞAK

Ekip çalışmalarında canı gönülden emek vererek işleri tamamlayacağınız bir gün olabilir. Gelir dışı kaynaklarınızda beklenmedik bir gelişme yaşanabilir.

TERAZİ

İşiniz ile ilgili yapılması gerekenler listenizi tamamlayarak haftaya başlayabilirsiniz. Eşinizin 
bir sürprizi ile eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. 

AKREP

İşyerinizde beklenmedik gelişmeler aile ve ev yaşantınız ile ilgili farklı bir çözüm getirebilir. Gün boyunca elinizdeki işleri toparlamanız faydalı olabilir. 

YAY

Finansal hesap kontrolleri etme vb işler ile güne başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bugünde orijinal bilgilerinizi başkaları ile paylaşabilirsiniz. 

OĞLAK

İkili ilişkilerde duygularınızın yoğun olduğu ve kendinizi güvende hissetmek istediğiniz bir gün olabilir. Akşam saatlerinde finansal kaynaklar ön plana çıkacak.

KOVA

Yazılması gereken yazılar, telefon görüşmeleri ile ilgilenmek isterken kaynağını çözemediğiniz medyatik ya da hukuki bir problem ortaya çıkabilir. 

BALIK

İş yerinizdeki belirsizlikler kendi içinizde endişeye sebep olabilir. Sabah saatlerinden itibaren bu enerji çözülüyor ve bir aile büyüğünün desteği ile rahatlıyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.