1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça sosyalsiniz. Bazı etkinlikler düzenleyebilir, bu etkinlikler için atılımlarda bulunabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Aklınızda yeni fikirler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle ciddi konularda konuşabilirsiniz.

BOĞA: İş hayatınızda yaşadığınız bazı olumsuzluklar sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Negatif ruh haline bürünmemeye çalışın. Öte yandan aşk hayatınızda yaşadığınız hareketlilik sizi mutlu edecek. Ailenizde ise aldığınız sorumluluklar büyükleriniz tarafından takdir edilecek.

İKİZLER: Bugün iş amacıyla yapacağınız kısa seyahatlerin hazırlıklarını yapabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu çalışmalara imza atacaksınız. Kişisel gelişiminizle ilgili olarak başladığınız çalışmaların meyvelerini toplayacaksınız. 

YENGEÇ: Bugün tembellik yapmak isteyebilir, gün boyunca iletişimsizlik sorunu yaşayabilirsiniz. Bu aralar harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

ASLAN: Değişen ruh haliniz bugün de başınıza iş açabilir. Vereceğiniz kararlarda tutarlı olun. Yaşanabilecek tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Sessiz kalmak bazen en iyisidir.

BAŞAK: Yeni gireceğiniz bir ortamda aşk kapınızı çalabilir. Ailenizin size söylediklerini fazla büyütmeyin. Onlar da sizin iyiliğinizi istiyor. İşlerinize biraz daha odaklanmalısınız!

TERAZİ: Kendinize güven duyma zamanı. Özel yaşamınızda beraberliğinizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına fedakar davranmalı ve sevginiz için mücadele etmelisiniz.

AKREP: Kendinizi saygı çerçevesinde otorite konumundaki kişilere ifade etmeye çalışın. Akşam saatlerinde ise dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.

YAY: Kendinizi geliştirmek, yenilemek arzusundasınız. Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. Kendinizi yepyeni bir aşkın ortasında bulmaya ise ramak kaldı.

OĞLAK: Bugün doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.

KOVA: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak.

BALIK: Şu sıralar her şeyi kontrol etme hastalığına tutulmuşa benziyorsunuz. Neden çalışma arkadaşlarınızı kendi haline bırakıp, sorumluluklarının bilincine varmalarına izin vermiyorsunuz? Sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.