1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklar daha fazla olabilir. Daha soğukkanlı ve sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu hafta sonu düşüncelerinizde, olaylara bakış açınızda sizi zorlayabilecek durumlar olabilir. Fikirlerinizde daha anlayışlı olmaya bakın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Hafta sonunda aradığınız duygusal desteği bulmakta zorlanabilirsiniz. Kuşkusuz bu durum bazı endişe ve krizlere yol açabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugünlerde karşınızdakileri ve başta eşinizi daha dikkatli dinlemelisiniz. Başkalarından öğrenilebilecek önemli dersler var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Hafta sonun eğer tamamlanması gereken işler varsa hiç durmayın harekete geçin. Bu arada kendi sağlığınıza da önem vermelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu hafta sonunda oldukça istekli ve hırslısınız. Ancak aşk hayatınızda daha anlayışlı olmaya bakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugünlerde eve ve ailenize yönelik işler için çokça enerji harcayabilirsiniz. Evdeki güvenliğe de dikkat etmeye çalışın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın. Yüksek bir konsantrasyon içinde olabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili konular da vurgulanabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Eğer alışveriş yapacak, para harcayacaksanız daha dikkatli ve ölçülü olmaya bakın. Bugün bazı masraflar da gündeme gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularınıza odaklanabilirsiniz. Hassasiyet göstermeniz gereken pek çok konu olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün biraz dikkatli davranmak, duygusal açıdan olgunluk göstermek gerekebilir. Geçmişten kaynaklanan durumlar yeniden tekrar edebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gruplar içinde, sosyal olaylar ve arkadaşlarınız için çok şey yapabilirsiniz. Gelecek yönünde daha mücadeleci davranmak gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.