1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar meydana gelebilir. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmaya çalışın. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizi sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün planlarınızla ilgili teknik kısımları halledebilirsiniz. İşlerinizde daha özenli olmalısınız. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili grup toplantılarına katılabilirsiniz. Sorumluluğunuzdaki işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra rutin işlerinizi toparlamak için daha uygun olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızdaki olaylarda daha girişken davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerle göz önünde olabilirsiniz. Hedefleriniz için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olacağınız bir gündesiniz. Sanatsal konular ilginizi çekebilir. Öğleden sonra zamanınızı kendinize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Teknik konularda sıkıntılar çıkabilir. Kardeşlerinizden beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonra sanatsal uğraşlarla kafanızı dağıtabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün teknik konular sizi biraz zorlayabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Ortak çalışma konularınızda stresler oluşabilir. Çalışmalarınızı sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Borç alacak konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda harekete geçebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İşlerinizde yanlış iletişimden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir. Gün içinde eşinizle ilgili konularla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uğraştıran durumlar söz konusu. Duygusal konuları ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız. Sonuçlandırmak istediğiniz işlerinizi öğleden sonraya bırakmayın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma hayatınızda daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Sözleşmeler sizi zorlayabilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz. Duygusal bağlar oluşturacağınız işlerden uzak durmanızda fayda var. İletişimde olduğunuz kişilerle görüşmeler sıkıntı çıkarabilir. Öğleden sonra işler sakinleyecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde evdeki teknik işler sıkıntı çıkarabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak için fırsatınız olabilir. Maddi konularda ani değişiklikler olabilir. Sorumluluk almanızı gerektirecek olaylar gelişebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kardeşlerinizle ilgili konular sizi zorlayabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde çalıştığınız konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ticari faaliyetler gündeme gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizde yavaşlamalar olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün parasal konularınız gündeme gelebilir. Ön göremediğiniz harcamalar çıkabilir. Alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha faza çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış nedeniyle başkalarından yardım alabilirsiniz. Öğleden sonra parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hassas olduğunuz konularda daha duyarlı olabilirsiniz. Planladığınız işlerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizin için önemli olan konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar olabilir. Öğleden sonra işlerinizde beklemeler yaşanabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.