1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

BOĞA: Ailevi sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün sizi yanlış kararlar verebilirsiniz dikkatli olun. Yanlış karar vermemek adına sağlıklı düşünemeyeceğinizi hissettiğiniz konulardan uzak durmaya bakın.

iKiZLER: İş hayatınızda çok fazla sorumluluk alıyorsunuz. Her işi kendiniz yapmaya çalışmamalısınız. Bu durum size yıpratabilir daha dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ: Bugün amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir.

ASLAN: Aşka zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi sürekli savunmak zorunda hissediyor olabilirsiniz. Ayrıca sezgilerinize olan güveniniz de artııyor.

BAŞAK: Uzun zamandır niyetinden emin olamadığınız bir iş arkadaşınızla sorun yaşayabilirsiniz. Size tavsiyemiz, serinkanlılığınızdan asla ödün vermemelisiniz.

TERAZİ: Kendinizi sebepsiz yere huzursuz ve korkulu hissediyor olabilirsiniz. Uzun zamandır emek verdiğiniz bir işi sonuçlandırmaya çok yaklaştınız ve yakın zamanda mükafatını alacağınızdan emin olabilirsiniz.

AKREP: Bugün üzerinizde baskı yaratan durumlar olabilir. Sinirlerinize hakim olmalı ve öfkeli davranışlarda bulunmamalısınız. Kariyerinizle ilgili isteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyin.

YAY: Hayatınızdaki iniş çıkışlar sizi de şaşırtabilir. Aileniz zor günlerinizde desteğini sizden esirgemeyecektir. Onlardan yardım istemekden çekinmeyin.

OĞLAK: Ekonomik anlamda zor bir dönem geçiriyorsunuz. Paranızın kıymetini bilin ve doğru şekilde harcayın. Yoksa zor günler kapıda.

KOVA: Size yapılan iyilik ve kötülüklerin farkında olun. Önyargılarınız yüzünden hayatınızdaki değerli insanları kaybedebilirsiniz. İnsanın karşısına fırsatlar sık sık çıkmaz fırsatları kaçırmayın.

BALIK: Duygularınızın ve aklınızın karmaşık olduğu bir gün geçirebilirsiniz. İş ortamınızda tartışmalardan uzak durun. İşinizle ilgili dikkatli olmanız gereken bazı konularda tedbirli olun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.