1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUZ!
9 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUZ!

9 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ : Bugün kendinizi rahat, özgür ve etrafınızla barışık hissedeceksiniz ama gün içinde duygu değişimleriniz sizi yorabilir. Geleceğinize yönelik hayallerinizi sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşmanız kendinize olan güveninizi artıracak.

BOĞA: Bugünlerde yaratıcı ve ilham verici yönleriniz ön plana çıkabilir. İçinizde sizi huzursuz eden kıpırtılar, tamamıyla sizin olayları büyütmenizden kaynaklanacak. Bu dönem biraz daha olumlu düşünmeye odaklanın. Huzurun tadını çıkarın.

İKİZLER: Sosyal çevrenizdeki ve özel hayatınızdaki kişisel sorunlarınızı kafanıza fazlaca takabilirsiniz. Zorlandığınız yerlerde kendi şansınıza inanın ve güvenin.

YENGEÇ : Özellikle ortaklaşa giderlerinizde bugün hisleriniz kuvvetli olacak,mantıkla çözüm bulmaya çalışacaksınız. Bazı engeller keyfinizi biraz kaçırabilir.

ASLAN : Özel hayatınızda bugün sosyal, eğlenceli ve rahat olacaksınız. Karşı tarafın istekleri sizin için önemli olacak. Sevdiğiniz insanla seyahat, yolculuk, eğitim planları yapabilirsiniz. Fikirsel olarak herkese yetişmekte zorlanabilirsiniz.

BAŞAK : Bugünlerde kafanız biraz karışık. Merhametiniz almanız gereken bazı kararları erteleyebilir. İşlerinizdeki yeni oluşumları gözden geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz ve karar almadan önce biraz daha gözlem yapabilirsiniz.

TERAZİ : Aşk hayatınızda rahat organizasyonlar yapacağınız bir gün. Bugün çevrenizdekileri etkilemeyi başaracaksınız. Özel hayatınızda karşılaşacağınız engelleri bugün kişisel algılamamalısınız.

AKREP: Bugün evinizde vakit geçirmek, rahat davranmak isteyeceksiniz. Düşüncelerinizde tembellik etkili olacak. Aşk konusunda beklenmedik etkilere açıksınız.

YAY: Bugün iletişiminizde demokratik yanlarınız öne çıkacak. Bugün şans sizden yana. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilişkilerinizde hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmadığı düşüncesine kapılabilirsiniz.

OĞLAK : Maddi konularda herkesin menfaatine yönelik hareket edeceksiniz. Aileniz için para harcayabilirsiniz. Evdeki sıkıntıları gözünüzde büyütmeyin.

KOVA : Bugün rahat tavırlarınızla kendinizi çok iyi ifade edeceğiniz ve hayatınızı kendi isteklerinize göre yönlendireceğiniz bir gün geçireceksiniz. Zorlandığınız alanlarda şans ve ilham perisi omzunuzdaymış gibi bir hisse kapılabilirsiniz.

BALIK : Hayal gücünüz ve bilinçaltınız aktif bir şekilde çalışacak. Yaratıcılık, sanat ve yazımla ilgili çevrenize yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Parasal iniş çıkışlar olabilir.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.