1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Endişelerinizden uzaklaşın sevdiğinizi gösterin ve ifade edin. Bugün kendinize varacağınız en önemli hediye bu olacaktır. Yaşamınızda değişim enerjisini hissedin.

BOĞA: İş hayatınızda emeklerinizin takdir edileceği rakiplerinizin arasından sıyrılarak başarılı bir çıkış gerçekleştirebileceğiniz son derece pozitif etkilerin hakim olduğu bir gündesiniz. Siz istemediğiniz sürece size kimse yardım edemez.

İKİZLER: Bugün özel yaşamınızda aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Zamanı iyi kullanmayı öğrenmeli iş ve eğitiminiz dışında ailenize de gereken zamanı ayırabilmelisiniz.

YENGEÇ: Aşka ve güvene duyduğunuz ihtiyaç yeni başlangıçları da beraberinde getirebilir. Aşkı doyasıya yaşayabilmek için her şey sizden yana.

ASLAN: Sizi gerçekten seven ve değer veren insanları ön yargılarınızla kıracak davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu sürecin sonucu hiç te tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir.

BAŞAK: Bugün sosyal yaşamınızın önem kazanıyor. Aşk hayatınızda süpriz gelişmeler yaşayabilir evliliğe ilk adımı atabilirsiniz. İş hayatınızda ise işbirlikleri gündemde.

TERAZİ: Önemli insanlarla tanışabilir onlardan gelecek güçlü destekle kariyerinizle ilgili büyük girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız önemli bir girişim içindeyseniz güçlü etkiler sizinleyken harekete geçmelisiniz.

AKREP: Özel yaşamınızda arkadaşlarınız ve eşiniz arasında kalabilirsiniz. Dengeyi sağlamak adına gerçekçi ve adil davranmalı tartışmadan haklıyı haksızı ayırt ederek hareket etmelisiniz.

YAY: Bu dönemde sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz. Düşünce yapınızı geliştirmeniz gereken yapıcı eleştirileri dikkate almanız gereken bir gündesiniz. Her türlü tereddüt ve korkunuzu alt edebilmelisiniz.

OĞLAK: Özel yaşamınızda geçmişle alakalı konular gündeminizde olacaktır. O dönemi hatırlayın ve bugün aynı şekilde davranmamaya özen gösterin. Finansal anlamda karlı çıkacağınız bir gün.

KOVA: Günün yoğunluğu iş stresi ve iletişimin yoğun olması sizi daha da yorabilir. Kendinize küçük molalar vermelisiniz. Başkalarının söyledikleri ile hareket etmemeliyi öğrenmelisiniz.

BALIK: Bugün uzun vadeli işlerin altına imza atabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.