1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Planlarınıza artık yoğunlaşmanızın zamanı geldi! Yapacağınız görüşmeler sizi yeni başlangıçlara yönlendirecektir. Ama birlikte çalıştığınız kişilerin bu süreçte bilmediğiniz yönleriyle karşılaşmak sizin için şaşırtıcı olacaktır. Birisine güvenmek için iki kere düşünmelisiniz. 

BOĞA: Ertelediğiniz birçok şeyin acısını çıkarmak istiyorsunuz. Bu da sizin olmadığınız kadar aceleci biri olarak görünmenize sebep olabilir. Yaşam kalitenizi arttırmak ve ilişkilerinizi güçlendirmek için elinizdeki fırsatları değerlendirirken, sağlamcı olmaya özen gösterin. 

İKİZLER: “Sadece kendimi düşüneceğim" diyeceğiniz günler olsa da pek mümkün görünmüyor. Çevrenizdeki her konuya dahil olduğunu görülebilir. Merak etmenizin de sizce bir sınırı olması gerekmiyor mu? Aile ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. 

YENGEÇ: Kendinize zaman ayırmak gün içerisinde zor olsa da keyifsiz olmayacaksınız. Bir şekilde kafanız rahat ise tempoya ayak uydurmak sizin için zor değil. Yeter ki geçmiş endişelerinizin sizi esir almasına izin vermeyin. S

ASLAN: Siz nelerden vazgeçmediniz ki? Hayatta hep isteklerinizin peşinden koşmak isterken, birden farklı yolları seçmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi ise daha kararlısınız. Ama kesin ifadeler kullanmaktan uzak durun. 

BAŞAK: Başkalarını düşündüğünüz kadar kendinizi düşünseniz sizce de daha iyi olmaz mı? Sürekli koşturmaca içerisinde olacağınız için bu hafta size oldukça yorucu geçecek izlenimi verebilir. Orijinal fikirlere sahipsiniz. 

TERAZİ: Gereksiz konularla uğraşmaktansa size fayda sağlayacak konuların üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönemde her şey yolunda gibi gözükse de çevrenizde sizi çekemeyen insanlar olduğunu artık fark etmelisiniz! 
 
AKREP: Bugünlerde telefon trafiğinizin yoğun olduğunu görebilirsiniz. Gerek iş ile ilgili konularda gerekse gündelik yaşamınızda her işinizi telefon üzerinden çözmeye çalışabilirsiniz. Beklediğiniz bir miktar para için istediğiniz haber gelmeyebilir. 
 
YAY: Yakın çevrenizde yaşananları, gerektiğinden fazla dert edinir bir haldesiniz. Kendinize çok güveniyor olabilirsiniz ama biraz da çevrenizin size ne söylediğine kulak vermelisiniz. Maceracı bir ruhunuz var. Farklılıklar ve yeni bir şeyler öğrenmekle ruhunuzu besliyorsunuz. 


OĞLAK: Duygularınızı belli eden kolay biri olduğunuz söylenemez. İlişkilerde geri planda kalmayı tercih etseniz de işinizle ilgili konularda kendinizi göstermekten çekinmiyorsunuz. 

KOVA: Çalışma alanınızdaki sıkıntıları arkanızda bırakıyorsunuz. Son dönemlerde yaşadıklarınız bazı tecrübeler sahip olmanızı sağladı. Artık gereklilikler üzerine daha çok kafa yorabilirsiniz. Bildiğinizden şaşmadığınız görüşleriniz var. 

BALIK: Performansınızı yükseltmelisiniz. Çalıştığınız alan ile ilgili sorunlarınız yok. Sizin kendinizle yüzleşmeniz gerekiyor. Neyi isteyip neyi istemediğinizi net bilemediğiniz sürece iç huzurunuzu yakalayamazsınız. Bugünlerde yazılı iletişimde yakaladığınız başarıyı sözlü iletişimde kaybedebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.