1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Özgürlüğünüzün kısıtlanmasından nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarda istemeden de olsa kalp kırıyorsunuz. Daha temkinli olmanızda yarar var.

BOĞA: Sevdiklerinizle beraber kısa bir tatile çıkabilirsiniz. Onlarında sizinle vaki geçirmeye ihtiyacı var. Uzaklaşmak size iyi gelecek.

iKiZLER: Yapacağınız anlaşmala için biraz daha beklemelisiniz. Acele etmemeniz sizin yararınıza. Aşk kapınızı her an çalabilir.

YENGEÇ: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli. Bu şekilde geliştiğinizi iyi biliyorsunuz.

ASLAN: Bugün objektif olmalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilere karşı olan ödüllendirici ve sıcak tutumunuz iş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyor. 

BAŞAK: Arkadaşlarınız ile dışarı çıkıp kafanızı dağıtmanız için uygun bir gün. Sırlarınızın ortaya çıkmaması için herkesle özelinizi paylaşmayın. İhmal ettiğiniz arkadaşlarınızı aramalısınız.

TERAZİ: Korkularınız bir kenara bırakmalısınız. Olayları akışına bırakırsanız her şeyin daha iyi olacağını göreceksiniz. Sürpriz haberler neşenizi yerine getirecek.

AKREP: Düşüncelerinizi belirtirken karşınızdaki insanların kalplerini kırmamaya özen gösterin. İlişkinizdeki sorunlar huzurunuzu kaçırıyor. Sağlığınız için beslenmenize daha çok dikkat etmelisiniz.

YAY: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız.

OĞLAK: Aynı anda birçok işi düşünmek yerine tek bir konuyu hedeflemelisiniz. Yakınlarınızın sorunlarına aşırı tepki gösteriyor ve bu yüzden can sıkıcı olaylara neden oluyorsunuz.

KOVA: Bugün alacağınız kararlardan dolayı hayatınızda yepyeni bir dönem başlayacak. Yeni teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

BALIK: Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.