1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ

Ruhsal yolculuğunuzda şifalanmanız gereken konuları açıklıkla görebilirsiniz. İlişkilerde bırakmanız gereken noktalar için harekete geçin.

BOĞA

Sosyal organizasyonlarda liderlik kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Yaratıcılığınızı üretkenliğe dönüştürerek tatmine ulaşabilirsiniz. 

İKİZLER

Kariyeriniz ile ilgili konularda kendinizi geliştirmemiz gereken noktaları daha rahatlıkla görebilir aile ilişkileriyle ilgili şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

YENGEÇ

Uluslararası konularda kendinizi eksik hissettiğiniz ve zorlandığınız noktaları ele alarak mevcut iletişim kanallarında problemlerinizi görebilirsiniz. 

ASLAN

Gelirleriniz ve gelir dışı kaynaklarınızla ilgili huzursuzluk ya da gerginlik konularını aydınlatmak ve üzerinde çalışmak için iyi bir gün.

BAŞAK

Eşinizin ışık tutması ile ikili ilişkilerde yaşadığınız yaralanmaların sebeplerini ve duygusal etkilerini görme fırsatı yakalayabilirsiniz.

TERAZİ

Günlük hayatınızda yaşamakta olduğunuz fedakârlık ve hizmet temalarını bilinç altınızda ne hissettirdiğini anlama fırsatı yakalayabileceksiniz.

AKREP

Yaratıcılık ve flörtlerin sizde yaratmış olduğu duygular ile yeni davranışlar sergileyebilirsiniz.Arkadaşlarla derin ve duygusal konuşma yapılabilir. 

YAY

Aile içindeki liderlik problemlerine rağmen kariyerinizde parlama arzunuz ortaya çıkabilir.Yaratıcılığınızı kullanmak için güzel bir gün. 

OĞLAK

İletişim, medya ya da hukuki konular ile ilgili açığa çıkan konular söz konusu olabilir. Kardeşlerinizle iletişim konusunda problem yaşabilirsiniz.

KOVA

Bugün maddi korkularınızla yüzleşme ve şifalanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak eşinizden destek alabilirsiniz. 

BALIK

İkili ilişkiler konusunda geçmiş dönemlerden taşımakta olduğunuz korku ve yaraları şifalandırmak isteyebilirsiniz.Yeni bir başlangıç yapın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.