1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ALTIN YÜKSELİŞTE!
ALTIN YÜKSELİŞTE!

ALTIN YÜKSELİŞTE!

Altın yatırımcıları...

A+A-

Altın fiyatları, hafta ortasında araştırılan konu oldu. Yatırım yapmak isteyen binlerce kişinin merakla araştırdığı gram ve çeyrek altın fiyatları, son bir haftada artış eğilimini sürdürüyor. Bir süredir 190 liranın altında seyreden altın fiyatları, 13 Haziran Çarşamba gününün ilk saatlerinde bu seviyenin üzerine çıkarak 191 lirayı gördü. Peki, tüm bu verilerle birlikte çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, piyasaları yakından takip eden vatandaşların merakla araştırdığı o bilgiler

Vatandaşlar ve yatırımcılar altın fiyatlarını sorgulamaya devam ediyor. Gerek yatırım yapmak amacıyla olsun gerek hediyelik alma amacıyla olsun altın fiyatları hakkında araştırma yapan kişiler, 12 Haziran 2018 güncel altın fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın ve cumhuriyet altını ne kadardan işlem görüyor?

Altının gram fiyatı bugün güne 191.41 lira seviyesinde başladı. Çeyrek altının bugün satış fiyatı 308 lira olurken, Cumhuriyet altını 1261 liradan işlem görüyor. 22 Ayar bilezik gram satış fiyatı 173 liradan işlem görüyor. Yarım altın fiyatları ise 623 lira değer ile alıcı buluyor.

ALTIN FİYATLARI HAFTANIN İLK GÜNÜ NE KADARDI?

Altının gramı haftaya yükselişle başlamıştı. Gram altın 187 lira, çeyrek altın 311 lira ve Cumhuriyet altını 1.269 liradan işlem görüyor. Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından 187 lira seviyelerinde dengeledi.

Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 187 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 307 lira, Cumhuriyet altını da 1.251 liradan satılıyor.
Asya piyasalarında sınırlı da olsa düşüş eğiliminde hareket eden altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 azalışla 1.297 dolardan işlem görüyor.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.