1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BABASI TECAVÜZ ETTİ!
BABASI TECAVÜZ ETTİ!

BABASI TECAVÜZ ETTİ!

Gerekçesini öğrenince deliye döneceksiniz...

A+A-

Babasının "parası fahişeye yetmediği için" kızına tecavüz eden adam olaydan 30 yıl sonra hapis cezası aldı. 47 yaşındaki kadın, başka taciz mağdurlarının kendi tacizcilerini mahkemeye vermesi için konuştuğunu açıkladı.

İngiltere'de yaklaşık 30 yıl önce yaşanan olayda Oliver Garside isimli adam, küçük kızına tecavüz etti. Bugün 47 yaşında olan Sylvia Prescott, büyükannesi sağ iken olayın onu etkileyeceğini düşündüğü için bekledi. Büyükannesinin ölümünden sonra polise giden kadın, 68 yaşındaki babasını mahkum etti. Babası 8 yıl hapis cezası alan kadın, üzerinden bir yük kalktığını söylüyor.

Mahkemeye verdiği babasının yaptığı savunma karşısında şoke olan Prescott, savcılığın başarılı bir dava dosyası oluşturması sonucunda babasının "suçlu" olduğunu söylediğini ve bunun sayesinde dava sürecinin kısa sürdüğünü belirtti. Oliver Garside, mahkemede kızına tecavüz etme gerekçesei olarak fahişeye parasının yetmediğini belirtti. Prescott, bu savunmanın midesini bulandırdığını söyledi.

Annesinden kendisi 1 yaşındayken ayrılan babası, 11 yaşındayken Sylvia'nın büyükannesiyle değil kendisiyle yaşamasını istedi. İlk olarak şiddetle başlayan taciz, zamanla cinsel tacize ve tecavüze dönüştü. Kendini öldürmeye çalıştığını da söyleyen Sylvia, midesi yıkanarak hayatta kaldığını söyledi.

Babasının hapse girmesiyle mutlu olduğunu söyleyen kadın, yeniden nefes alabildiğini belirtti.

pay-oliver-garside-sylvia-prescott-main.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.