1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BOSTON TERÖRİSTİNİN EŞKALİ BELİRLENDİ
BOSTON TERÖRİSTİNİN EŞKALİ BELİRLENDİ

BOSTON TERÖRİSTİNİN EŞKALİ BELİRLENDİ

ABD’nin Boston kentinde pazartesi günü 3 kişinin öldüğü, 176 kişinin yaralandığı saldırının failleri hakkında dün çelişkili açıklamalar geldi.

A+A-

FBI, soruşturmada “belirgin ilerleme” sağladığını açıkladı ancak ayrıntı vermedi. Bu açıklamanın ardından CBS televizyonu yetkililerin, patlamaların meydana geldiği caddedeki mağazaların güvenlik kamerası görüntülerinde, “beyaz bir beyzbol şapkasını kafasına ters takmış, gri kapüşonlu sweatshirt ve siyah ceket giymiş beyaz bir erkeğin olay yerine siyah spor çanta bırakırken tespit ettiğini” ileri sürdü.

CNN de akşam saatlerinde bir zanlının tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildiğini duyurdu. Ancak tutuklama açıklamaları Boston Polisi ve FBI tarafından yalanlandı. Yetkililerin zanlının tespit edildiği haberlerini yalanlamaması dikkat çekti. Öte yandan İspanyol Fagor marka düdüklü tencereye çivi ve bilye doldurularak yapılan ve 100 dolara (180 TL) mal edilen basit bombanın zaman ayarının da, sıradan bir mutfak saatinden ibaret olduğu da belirlendi.

Kaynak:DHA

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.