1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Böyle sapıklık duyulmadı! (+18)
Böyle sapıklık duyulmadı! (+18)

Böyle sapıklık duyulmadı! (+18)

Zorla evinde girdiler ve...Sadist çiftten akılalmaz işkence

A+A-

Amerikalı sadist çift, borcu olduğu iddia edilen adamın kaçırdıkları kız arkadaşına tecavüz edip feci şekilde işkence ettiler.

ABD'nin Omaha şehrinde yaşanan olayda, kendilerine borcu bulunan bir adamın sevgilisini kaçıran sapık çift, talihsiz kadını kaçırıp işkence ve tecavüz etti.

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Ronald Ford  ve Shavontae Green, kendilerine laptop borcu bulunan adamın evine gittiler. Evde yalnız olan 38 yaşındaki kadın, çift tarafından dövüldükten sonra kaçırıldı.

 
 



Sadist çiftin evine götürülen kadın, burada Ford tarafından tecavüze uğradı, üzerinde sigara söndürüldü, zincirle dövüldü ve anüsüne bir masanın bacağı sokuldu.

Bununla yetinmeyen hasta çift, kadının omzundan aşağı kaynar su cinsel organına da çamaşır suyu döktü. Kadını yatak odasına götüren Green, burada kadına makyaj yaptıktan sonra zorla banyoya götürüp üzerine çamaşır suyu dökmeye devam etti.

Talihsiz kadının erkek arkadaşı eve döndüğünde kadının evde olmadığını ve eve zorla girildiğini görünce polise haber verdi ve sadist çiftin yakalanmasını sağladı.

Kasım ayında cezaları açıklanacak olan davada adam 170 yıl kadınsa ise 75 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.