1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BU FOTOĞRAFTAN 3 SANİYE SONRA...
BU FOTOĞRAFTAN 3 SANİYE SONRA...

BU FOTOĞRAFTAN 3 SANİYE SONRA...

BU FOTOĞRAFTAN 3 SANİYE SONRA...

A+A-
Yeni baba olan Al Ferguson'un bebeğiyle verdiği pozlar internette fenomen oldu.Bu pozdan 3 saniye sonrası fenomen oldu.

Yeni doğan bebeği Ted ile fotoğraf çektirmek isteyen Al Ferguson, olayın bu şekilde sonuçlanacağını tahmin etmiyordu muhtemelen. Ferguson bebeğiyle stüdyoya girip fotoğraf çektirmek, belki de bu pozu salonun başköşesinde sergilemek için heves yapmıştı ama, işler biraz sarpa sardı.

 

Baba oğulun ilk pozu, tam da babanın hayallerindeki gibi görünüyor. Altında bez olmayan bebek, herhalde poposundaki ferahlıktan yararlanmak istemiş. Zira birkaç saniye sonra çekilen ve internette viral hale gelen fotoğrafta, büyükçe bir miktarda kaka yapan bebeği görüyoruz. Hem de yüzünde büyük bir gülümsemeyle!

İngiliz baba, Today’e verdiği röportajda “Oğlumun karnının gerildiğini hissettim. İçimden bir ses kaka yapmak üzere olduğunu söyledi. Sonra bir de baktım, gerçekten yapıyor” diye konuştu.

Bu fotoğrafın iğrenç olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bebeklerin doğru renk ve kıvamda, mümkünse günde birkaç kez kaka yapması, büyük bir lütuf. Yeni anne baba olan çiftlerin sürekli bebeklerinin kakalarını takip etmesi ve hep bu konudan bahsetmesi de bu yüzdendir. Zira bebeğin kaka yapması, henüz minicik ve pek hassas olan vücutlarının ne kadar sağlıklı olduğunun da göstergesi.

Burada başarının büyük bölümü fotoğrafçı Christy Grant’e ait tabii. Bu “b…tan” anı kaçırmayıp ölümsüzleştiren Grant, Fergusonların poz verirken üzerinde durdukları halı daha fazla batmasın diye uğraşmış. “Üzerinde poz verdiğimiz halı kolayca silinebilen bir halı çeşidi değil” diyor Al Ferguson. “Fakat fotoğrafçımız inanılmaz bir şey yaptı; bu pozu çektikten sonra bir alt silme bezi aldı, Ted’in poposuna örterek akıntıyı engellemeye çalıştı.”

fft16_mf2402220.jpeg

Radikal

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.