1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. BURCUNU BİLMEDEN ONA YAKLAŞMA!
BURCUNU BİLMEDEN ONA YAKLAŞMA!

BURCUNU BİLMEDEN ONA YAKLAŞMA!

KOÇ'u kaybetmek istemiyorsanız...

A+A-

KOÇ BURCU
♈ KOÇ'u kaybetmek istemiyorsanız asla ona ilgisiz davranmayın, Çünkü Koç'u etkilemek isterken bi bakmışsınız Koç'un ''umru dışısınız''

BOĞA BURCU
♉ BOĞA'yı kaybetmek istemiyorsanız ne olursa olsun ona dürüst davranın. Çünkü asla yalana tahammülü yok ve ekstra bir şans daha vermez.

İKİZLER BURCU
♊ İKİZLER'i kaybetmek istemiyorsanız doğal olun yeter... Çünkü İkizler kimin ne mal oldugunu zaten biliyor sadece profesyonelce salaga yatıyor

YENGEÇ BURCU
♋ YENGEÇ'i kaybetmek istemiyorsanız ONU SEVİN YETER. İstediği başka bişey yok Yengeç'in. Üzüleceği kadar üzüldü zaten şu ana kadar.

ASLAN BURCU
♌ OĞLAK ve ASLAN'ı kaybetmek istemiyorsanız arkasından konuşup yüzüne gülmeyin. farkına varsada asilliğinden yüzünüze vurmazlar. Sadece o an SİLER.

BAŞAK BURCU
♍ YAY ve BAŞAK'ı kaybetmek istemiyorsanız asla sevgisinden şüphe edipte onu sorgulamayın. Çünkü Başak bir kere soğursa Roma'yı bile yaksanız ısınmaz.

TERAZİ BURCU
♎ KOVA ve TERAZİ'yi kaybetmek istemiyorsanız kıskandırcam diye saçma şeyler yapıpta ilgisiz gibi davranmayın. çünkü bunlar çok NETTİR, bitirdimi dönüşü olmz

AKREP BURCU
♏ BALIK ve AKREP'i kaybetmek istemiyorsanız size verdiği şansı iyi değerlendirin... Çünkü asla 2. şansı vermezler. Sonra ''keşke''lerle yaşarsınız.

YAY BURCU
♐ YAY ve BAŞAK'ı kaybetmek istemiyorsanız asla sevgisinden şüphe edipte onu sorgulamayın. Çünkü Başak bir kere soğursa Roma'yı bile yaksanız ısınmaz.

OĞLAK BURCU
♑ OĞLAK ve ASLAN'ı kaybetmek istemiyorsanız arkasından konuşup yüzüne gülmeyin. farkına varsada asilliğinden yüzünüze vurmazlar. Sadece o an SİLER.

KOVA BURCU
♒ KOVA ve TERAZİ'yi kaybetmek istemiyorsanız kıskandırcam diye saçma şeyler yapıpta ilgisiz gibi davranmayın. çünkü bunlar çok NETTİR, bitirdimi dönüşü olmz

BALIK BURCU
♓ BALIK ve AKREP'i kaybetmek istemiyorsanız size verdiği şansı iyi değerlendirin... Çünkü asla 2. şansı vermezler. Sonra ''keşke''lerle yaşarsınız.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.