1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'ÇARPMA HAKKIM VAR'
'ÇARPMA HAKKIM VAR'

'ÇARPMA HAKKIM VAR'

İngiliz Emma Way, bir bisiklet sürücüsüne çarpıp kaçtıktan sonra Twitter’da paylaştığı ‘bisikletlilere çarpmaya hakkım’ var mesajıyla tepki topladı.

A+A-

İngiltere’nin Norfolk bölgesinde yaşayan Emma Way, otomobiliyle bir bisiklet sürücüsüne çaptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kaza geçiren kişi şikayette bulunmadığı için olay kapanmış gibi görünse de, Way’in Twitter adresinden paylaştığı mesaj yetkililerin dikkatini çekti. 21 yaşındaki Way, kazanın ardında yazdığı “Bisiklete binen birine çarptım. Bunu yapmaya hakkım var çünkü yol vergisi bile ödemiyor” tweet'i kısa sürede yayılarak polise kadar ulaştı.

Way’in yaraladığı bisiklet sürücüsünün ise Toby Hockley olduğu iddia edildi. Hockley kazayı, “Kazadan mucizevi bir şekilde kurtuldum. Bisikletimle ilerlerken bir anda araba köşeden fırlayarak önümdeki bisikletliden kaçmaya çalıştı. Ancak bu sefer benim olduğum şerite geldi ve bana çok sert bir şekilde çarptı. Yol kenarındaki çalılara doğru fırladım. Geri döndüğümde araba çoktan gitmişti” sözleriyle anlattı. 29 yaşındaki Hockley, yaralarının ciddi olmadığını, kazayı kız arkadaşını endişelendirmemek için polise ihbar etmediğini belirtti.

Daily Mail’in haberine göre Norfolk Polisi, Way’in Twitter hesabına mesaj atarak kazayı karakola gelip bildirmesi gerektiğini söyledi. Polis, her iki tarafın da ifadesinin alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

 

Kaynak: ntvmsnbc

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.