1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÇİĞNEME SESİ DUYUNCA DELİRİYOR!
ÇİĞNEME SESİ DUYUNCA DELİRİYOR!

ÇİĞNEME SESİ DUYUNCA DELİRİYOR!

Çiğneme sesi duyunca deliriyor!

A+A-

Faith Watson yemek çiğneme sesi, yazı yazarken kalemin çıkardığı sürtünme sesi gibi hafif düzeydeki seslere karşı oldukça duyarlı. Öyle ki bu durum genç kadının hayatında da zorluklar yaratıyor.

Erkek arkadaşıyla hiçbir zaman romantik bir yemek yeme lüksü olmadığını söyleyen Faith Watson “Erkek aradaşım yemek yerken başladığında onu boğazlamak istiyorum. Yemekteki çiğneme sesi beli delirtiyor. O sesi duymamak için evdeysek televizyonun sesini neredeyse sonuna kadar açıyorum. Dışardaysak da etrafta mutlaka müzik olması gerekiyor ki, ben o korkunç sesi duymayayım” diyor.

Bu oldukça ilginç fobi karşısında Faith Watson’ın erkek arkadaşı Dave Scott ise yemeklerini sessizce yemek için yoğun bir çaba harcadığını söylüyor.

Genç kadın sahip olduğu tuhaf fobiyi insanların anlamasının oldukça zor olduğunu ve okul yıllarında sınıfta onu rahatsız eden bütün seslere katlanmanın tam bir işkence olduğunu belirtiyor.

Doktorların 18 yaşında teşhis koymasının ardından üniversiteye gidemeyeceğine karar veren Faith Watson fobisi sebebiyle 2 yıldır modellik yapıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.