1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDEN HABER VERECEK
CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDEN HABER VERECEK

CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDEN HABER VERECEK

Cinsel ilişkiye girmeden haber verecek

A+A-

İngiltere'de tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından beraat eden bir adam, akşam 09:00'dan sonra bara gidemeyecek ve polise haber vermeden cinsel ilişkiye giremeyecek.

İngiliz The Telegraph gazetesinin haberine göre; Cheshire Sulh Ceza Mahkemesi, 2 Kasım'daki duruşmaya kadar uygulanmak üzere, Nicholas Crawshaw hakkında ilginç bir karar verdi.
 
Crawshaw, Warrington Ceza Mahkemesi jürisi karşısında sekiz ayrı kadına yönelik altı tecavüz, iki cinsel saldırı ve iki tecavüz suçlamasından beraat etti.
 
23 yaşındaki genç, geçen şubatta iki ayrı kadına yönelik cinsel saldırı ve tecavüz, 2015 yılında ise yine tecavüz suçundan aklanmıştı.
 
Ancak mahkeme, cuma günü Cheshire Polisi'nin Crawshaw'ın "cinsellik avcısı" olduğunu iddiasıyla yaptığı başvuru üzerine bu kararı aldı.

1-250.jpeg

DÜNYA ÜZERİNDE BU CEZAYI ALAN İKİNCİ KİŞİ
 
Şikâyetçi vekili Elizabeth Heavey, mahkemede, polisin jüri kararını kabul ettiğini fakat cinsel ilişki riski taşıdığı yönündeki kararın bütünüyle özgün ve sıradışı şartlardan geldiğini söyledi.
 
Heavey, "Sanık, 11 şikâyetçi kadından altısıyla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Cezai kovuşturma süresince bir davacıyla gece kulübü tuvaletinde birlikte olduğunu itiraf etti. Şikâyetçilerin birçoğuyla gece kulübü ya da barlarda tanıştı. Bu nedenle başvuru yapıldı." dedi.
 
Geçici olan bu kararla Crawshaw, şikâyetçi kadınlarla temas kurması, ruhsatlı tesislerde seks yapması, akşam 09:00 ile 06:00 arasında ruhsatlı tesislerde bulunması, polise haber vermeden ilişkiye girmesi yasaklandı.
 
Crawshaw, hakkında benzer bir karar verilen ikinci kişi. Daha önce de Yorkshire'da yaşayan John O'Neill bu önlemle durdurulmaya çalışılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.