1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. CİNSEL ORGANINI SİYAHA BOYATACAK!
CİNSEL ORGANINI SİYAHA BOYATACAK!

CİNSEL ORGANINI SİYAHA BOYATACAK!

Şok!

A+A-

Güney Afrika'da yaşayan 40 yaşındaki siyahi bir erkek, kendisine beyaz bir erkekten nakledilen penisi, renk uyumunu yakalamak için tıbbi dövme yöntemiyle siyaha boyatacak.

Kötü sonuçlanan bir sünnet operasyonu sonucunda 17 yıl önce penisini kaybeden kişiye 21 Nisan'da beyaz bir donörün penisi nakledilmişti. Başarılı operasyonun ardından yeni penisine kavuşan hastanın altı aylık süre sonucunda tüm cinsel fonksiyonlarını kazanacağı ve idrarını tek başına yapabileceği ifade edildi

VAN DER MERWE: EN MUTLU HASTALARIMIZDAN BİRİ

Hastanın penis nakli hakkında açıklamada bulunan Cape Town'un Tygerberg Hastanesi'nden Profesör Andre van der Merwe, "Hasta siyahiydi ancak donör beyazdı. Bu anlamda çok az donör mevcut. Bir tek şey kaldı, o da renk uyumunun sağlanması. Hastanemizde gördüğümüz en mutlu hastalardan biri" dedi.
Dövmeyi gerçekleştirecek olan tıbbi dövmeci Rosemarie Andlauer, açık renkli teni karartmanın olağan bir işlem olduğunu ancak bir penisin tamamını boyayabilmek için zaman gerektiğini vurguladı. Andlauer, işlem sırasında sağlık sorununun yaşanmaması için seanslar arasında cildin iyileşmesinin beklenmesi gerektiğini belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.