1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÇOCUKLARINI FIRINDA PİŞİRDİ!
ÇOCUKLARINI FIRINDA PİŞİRDİ!

ÇOCUKLARINI FIRINDA PİŞİRDİ!

Şok!

A+A-

ABD, korkunç bir annenin yarattığı dehşeti konuşuyor. Atlanta kentinde yaşayan Lamora Williams'ın 1 ve 2 yaşlarındaki iki çocuğunu evdeki fırına kapattığı ve fırını yaktığı açıklandı

ABD basınında yer alan habere göre 4 çocuk annesi Lamora Williams, korkunç bir cinayet işledi. Hakkında tutuklama emri çıkarılan Williams’ın 1 yaşındaki çocuğu Ja’Karter Williams ve 2 yaşındaki Ke’Younte Penn’i öldürdüğü iddia edildi.

Atlanta’nın yerel gazetelerinde yer alan habere göre ise Williams, çocukları korkunç bir şekilde öldürdü. Cinnet getirdiği tahmin edilen 24 yaşındaki Williams, çocuklarını evdeki fırına kapattığı ve canlı canlı pişirdi.

Dehşete düşüren olayın ardından cani anne, hayatını kaybeden çocukların fotoğrafını babalarına gönderdi. Williams, çocukların babası Jameel Penn ile görüntülü görüşme yaptıktan sonra gördükleriyle şok olan adam polisi arayarak ihbar etti. Yaşananların ardından açıklama yapan acılı baba, “Çocuklarım benim her şeyimdi” dedi.

Çocukların ölüm sebebiyle ilgili resmi bir açıklamanın otopsinin ardından yapılacağı kaydedildi. Gözaltına alınan Williams, cinayet işlemediğini savurken ifadesinde, “Ben Cumartesi günü evde değildim. Eve geldiğimde çocukları ölü buldum” dedi.

Constitution Journal’a konuşan Williams’ın tanıdıkları, “Akli dengesi yerinde değil” yorumunu yaptı.

8477445.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.