1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Doğum Kontrol Çubuğu İçinde Kaybolunca...
Doğum Kontrol Çubuğu İçinde Kaybolunca...

Doğum Kontrol Çubuğu İçinde Kaybolunca...

Doğum Kontrol Çubuğu İçinde Kaybolunca...

A+A-

Deri altı doğum kontrol implantında büyük tehlike!

23 yaşındaki kadın deri altı doğum kontrol implantı taktırdıktan sonra kendini tanıyamaz hale geldi. Kurtulmak istediğinde ise başına öyle şeyler geldi ki!

Genç bir annenin deri altı doğum kontrol implantı kolunda kayboldu. 5 ay boyunca implantı bulamayan doktorlar etini açarak kolunun içinde çubuğu aradı ve en sonunda öyle bir yerde buldular ki!

1-582.jpeg

23 yaşındaki Kelly King, koluna doğum kontrol implantı yerleştirdikten 1 yıl sonra yaşadığı ciddi yan etkilerden dolayı çıkarttırmaya karar verdi. King, o kadar sinirliydi ki bu durum kendisini bile endişelendiriyordu.

2-243.jpeg

İmplantı çıkarttırmak için doktora giden King'in iddiasına göre doktorlar kolunu açıp çubuğu ararken genç kadına da izlettiler. 2 saat süren operasyonda kadının kolundan nohut büyüklüğünde yağ bezesi çıkarıldı ancak çubuk bir türlü bulunamadı. King eve gönderildi ancak kolunda izler kaldı ve daha fazla dikiş atılması gerekiyordu. 

5 ay boyunca kolunun içinde kaybolan implantla dolaştıktan sonra aletin yeri bir ultrasonla saptandı. İmplant koltuk altına kaymıştı. 

3-111.jpeg

Genç kadın sonunda implanttan kurtuldu ancak diğer kadınlara da uyarılarda bulundu. Doğum kontrol implantlarının ciddi yan etkilerine maruz kaldığını, ruh halinin değiştiğini ve hassas biri haline geldiğini söyledi. Bu doğum kontrol yönteminin iyi bir tercih olmadığını ekledi.

4-053.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.